Ο 11χρονος που αντιμετώπισε bullying & καρκίνο, συγκίνησε για 2η φορά το διαδίκτυο (vid)

Μετά το bullying & τη μάχη του με τον καρκίνο, ο 11χρονος συγκίνησε το διαδίκτυο για δεύτερη φορά με το ταλέντο του

Ο 11χρονος που αντιμετώπισε bullying & καρκίνο, συγκίνησε για 2η φορά το διαδίκτυο (vid)

Σίγουρα όλοι θυμόσαστε τον Tyler Butler-Figueroa, τον 11χρονο που νίκησε τον καρκίνο και που κέρδισε το χρυσό εισιτήριο του Simon Cowell στο America's Got Talent. Τότε ο πιτσιρικάς διάλεξε να ερμηνεύσει με το βιολί του το τραγούδι της Kelly Clarkson ,Stronger (ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό) κερδίζοντας έτσι μια θέση στον ημιτελικό του διαγωνισμού America's Got Talent.

Στον ημιτελικό για ακόμη μια φορά εξέπληξε τους πάντες με το ταλέντο του, τον ενθουσιασμό του και τη δίψα για τη νίκη. Αυτό το αγόρι έχει ένα λαμπερό αστέρι και αυτό φαίνεται κάθε φορά που βγαίνει στην σκηνή. Το τραγούδι «Don't You Worry Child» των Swedish House Mafia, τον έστειλε στον τελικό.

Όταν ήταν 4 ετών ο Tyler διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ στα 7 του άρχισε να παίζει βιολί για να αντιμετωπίσει το bullying που βίωνε στο σχολείο του. «Δεν ήθελα να είμαι το παιδί με τον καρκίνο. Ήθελα να είμαι το παιδί που παίζει βιολί!», ανέφερε ο Tyler σε συνέντευξή του.

Ανυπομονούμε για τον τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Ό,τι και αν γίνει, σίγουρα ο Tyler θα γίνει αρκετά γνωστός και θα πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εξάλλου δεν τον νοιάζει τόσο η νίκη όσο η περηφάνια που νιώθει για τον ίδιο του τον εαυτό!

Δείτε την υπέροχη παρουσία του στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved