Η μητέρα του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, εκπλήρωσε όμως την τελευταία του επιθυμία (vid)

Η μητέρα του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, του είχε υποσχεθεί όμως ότι θα έκανε τα πάντα, ακόμη και αν έφευγε από τη ζωή, για να γνωρίσει τον αγαπημένο του παίχτη.

Η μητέρα του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, εκπλήρωσε όμως την τελευταία του επιθυμία (vid)

O 11χρονος Anderson Whitehead είναι μεγάλος θαυμαστής του hockey και όνειρό του ήταν να γνωρίσει έναν από τους αθλητές που λατρεύει.

Τον Carey Price. Αυτή του την επιθυμία εκπλήρωσε η μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.

Το βίντεο της πρώτης τους γνωριμίας στο γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε το γύρο του διαδικτύου, συγκινοντας εκατομμύρια χρήστες. (δείτε το παρακάτω)



Μετά τη συγκινητική αυτή στιγμή, ο Anderson και ο Carey, βρέθηκαν ξανά στα βραβεία NHL Awards. Το βίντεό τους, βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία «Η πιο συγκινητική στιγμή της χρονιάς», με τον 11χρονο να παραλαμβάνει το βραβείο.

Χωρίς το αγόρι να περιμένει να δει ξανά το αγαπημένο του είδωλο, οι συντελεστές της διοργάνωσης τον εξέπληξαν ευχάριστα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω. Σίγουρα θα συγκινηθείτε όπως συνέβη και με τους χρήστες του διαδικτύου, για ακόμη μια φορά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved