Η πολυτελής ζωή των παιδιών της Beyonce (vid)

Η Blue Ivy, η Rumi και ο Sir Carter δεν φαντάζεστε τι έχουν!

Η πολυτελής ζωή των παιδιών της Beyonce (vid)

Δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν από εμάς, η πολυτελής ζωή των Jay-Z και Beyonce. Είναι αυτοδημιούργητοι, βγάζουν δισεκατομμύρια και διασκεδάζουν όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι έχει αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια και βγάζει χρήματα κάθε λεπτό που περνάει. Ακόμη και τώρα, τα χρήματα τους αυξάνονται. Το πιστεύετε;

Γι' αυτό και μόνο τα παιδιά της Blue Ivy, Rumi και Sir Carter, έχουν τα ΠΑΝΤΑ στην κατοχή τους. Χάρη στην σκληρή δουλειά των γονιών τους, αυτά τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους.

Ως οικογένεια, μετακινούνται συχνά καθώς έχουν αρκετά σπίτια στην χώρα τους, απολαμβάνουν διακοπές χωρίς να σηκώνουν το μικρό τους δαχτυλάκι, πηγαίνουν στα καλύτερα σχολεία και τα δωμάτιά τους, θα τα ζήλευε ο καθένας.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσα ρούχα Gucci έχουν αυτά τα μικρά ανθρωπάκια. Έχουν προσωπικούς σεφ μέχρι και δικούς τους στυλίστες. Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Η Blue Ivy έχει τον δικό της στυλίστα που διαλέγει τα ρούχα της και πολλές φορές μάλιστα, συνεργάζεται με τον στυλίστα της Beyonce και του Jay-Z.

Πού αλλού όμως ξοδεύουν τα χρήματά τους οι διάσημοι αυτοί γονείς; Τι άλλο απολαμβάνουν τα μικρά τους παιδιά; Δείτε στο βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved