Δέκα διάσημες που δεν αποχωρίζονται τις νταντάδες τους (vid)

Η μητρότητα είναι το ωραιότερο δώρο που μπορεί να λάβει μια γυναίκα απ' τον Θεό.

Δέκα διάσημες που δεν αποχωρίζονται τις νταντάδες τους (vid)

Η μέρα μιας μαμάς φτιάχνει και όλα λάμπουν γύρω της, όταν βλέπει το πρόσωπο του παιδιού της σωστά; Όταν μιλά για το παιδί της, γεμίζει με περηφάνια και οι ιστορίες για τα επιτεύγματα και όλα εκείνα που κάνει καθημερινά δεν έχουν σταματημό.

Ωστόσο η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το λένε άλλωστε όλες οι μαμάδες. Το λένε ακόμη και οι διάσημες μαμάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τη βοήθεια των νταντάδων τους.

Υπάρχουν πολλές νταντάδες που μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βοηθώντας τις διάσημες εργοδότριές τους να συνεχίσουν την καριέρα τους σε συνδυασμό με την οικογένειά τους.

Ενώ υπάρχουν πολλές διάσημες μαμάδες που επιλέγουν να μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους χωρίς βοήθεια, υπάρχουν και εκείνες που εναποθέτουν τη φροντίδα των παιδιών τους σε άλλα χέρια.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και δείτε ποιες είναι αυτές οι μαμάδες που έχουν την τύχη και τα χρήματα να έχουν μια γυναίκα να τους βοηθά με τη φροντίδα του παιδιού. Τέλος σχολιάστε μας. Θα εναποθέτατε τη φροντίδα του παιδιού σας σε ξένα χέρια; Θα δεχόσασταν βοήθεια ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved