Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε τη σε φωτογραφία από το 1992 (pics)

Μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία της έγινε viral!

Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε τη σε φωτογραφία από το 1992 (pics)

Η Βασιλική Ανδρίτσου, ξεφύλλισε το άλμπουμ των νεανικών της χρόνων και δημοσίευσε φωτογραφία από το 1992 και από τότε που ήταν 20 ετών!

Η μελαχρινή ηθοποιός γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1972. Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στο Γουδί ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στην Γλυφάδα. Φοίτησε έναν χρόνο στην Θεολογική Σχολή αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα καθώς όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια παίζοντας στην παράσταση "Φιλουμένα Μαρτουράνο" που ανέβασε ο θίασος Σμαρούλα Γιούλη, το 1996. Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά έχει σκηνοθετήσει και κάποιες θεατρικές παραστάσεις.

Τον Μάρτιο του 2019 έγινε για πρώτη φορά μαμά και έκτοτε βιώνει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της. Με τον Νίκο Συμεωνίδη είναι μαζί από το 2005 και το μικρό τους κοριτσάκι, ολοκλήρωσε την ευτυχίας τους.

Η ίδια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιεύει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram. Πράγμα που δεν ισχύει και για τις δικές της αναρτήσεις. Δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ, με μαγιό, με ατημέλητα μαλλιά ή ακόμη και φωτογραφίες που τη δείχνουν έφηβη.

Swipe up για να δείτε την πρόσφατη φωτογραφία από το 1992 που δημοσίευσε και που τρέλανε τους φίλους της διάσημους και μη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved