John Stamos: Ξετρελαμένος με τον γιο του και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Μια λέξη μπορεί να περιγράψει τη σχέση τους: λατρεία.

John Stamos: Ξετρελαμένος με τον γιο του και ιδού οι αποδείξεις  (pics)

Ο John Stamos έγινε για πρώτη φορά πατέρας σε ηλικία 54 χρονών. Ο γιος του γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και έκτοτε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να χαμογελά από ευτυχία.

Τη γέννηση του παιδιού του είχε κάνει γνωστή ο ίδιος στο Instagram αναρτώντας αυτή τη φωτογραφία και το εξής σχόλιο: «Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο μέρος της ζωής μου θα είναι η γυναίκα και ο γιος μου. Καλώς ήρθες Billy Stamos (το όνομα του πατέρα μου)».


https://www.instagram.com/p/BhnqDhqhKPg/

Ο διάσημος ηθοποιός που είναι παντρεμένος με το μοντέλο Caitlin McHugh, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον ενθουσιασμό του που θα γινόταν πατέρας.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα παιδί σε αυτή την ηλικία. Εννοώ, πώς έχω κάνει ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος στην ηλικία μου , είχα μια ευλογημένη ζωή, αλλά το πιο σημαντικό όπως η απόκτηση ενός παιδιού φάνταζε μακρινό ως ενδεχόμενο».

Από τη στιγμή όμως που βρήκε τον άνθρωπό του όλα πήραν τον δρόμο τους. O John δήλωσε ότι η γυναίκα του είναι καταπληκτική σύζυγος και μητέρα .

Όσο για τον ίδιο, έχει ξετρελαθεί με τον γιο του. Αρκεί μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να το διαπιστώσει κανείς. Οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν στον γιο του που είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Απολαύστε τον διάσημο μπαμπά με τον γιο του στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram John Stamos

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved