John Stamos: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το bullying και η φωτογραφία από το παρελθόν

Ο ελληνικής καταγωγής διάσημος ηθοποιός στέλνει το δικό του μήνυμα για το bullying!

John Stamos: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το bullying και η φωτογραφία από το παρελθόν

Ο John Stamos, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα δυναμικό come back στα τηλεοπτικά δρώμενα της Αμερικής και αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο ισχυρά τηλεοπτικά πρόσωπα. Και μετά την επαγγελματική του επιτυχία, ήρθαν οι εξελίξεις στην προσωπική του ζωή να τον απογειώσουν, αφού παντρεύτηκε και πρόσφατα έγινε πατέρας για πρώτη φορά στα 54 του χρόνια.

Και φαίνεται ότι ο ερχομός του γιου του έκανε ακόμη περισσότερο ευαίσθητο τον ηθοποιό, ο οποίος ανεβάζοντας μία φωτογραφία του από το παρελθόν, θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα κατά του bullying. Ο ίδιος ως παιδί είχε δεχτεί bullying για τη μεγάλη μύτη του και τώρα με τον ιδιαίτερο τρόπο του, τονίζει στα παιδιά να μην το βάζουν κάτω, επειδή κάποιος κοροϊδεύει κάποιο εξωτερικό τους χαρακτηριστικό.


https://www.instagram.com/p/Bjdxp-9gVPM/



«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα ψιθύριζα αυτό στο αυτί του παιδιού. Μην ανησυχείς, θα πάνε όλα καλά. Αγνόησε το bullying. Όλα αυτά τα παιδιά που σε φωνάζουν «μυταρά», μια μέρα θα σε προσκυνούν. Μη σταματάς ποτέ να πιστεύεις στον εαυτό σου», ήταν το σχόλιο του, που απέσπασε πολλές χιλιάδες likes.

Διαβάστε επίσης

John Stamos: Ακόμη μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του τρέλανε το διαδίκτυο

Ξαφνικός κι επεισοδιακός γάμος για τον ελληνικής καταγωγής σταρ. Όλες οι λεπτομέρειες

Διάσημοι στέκονται στο πλευρό μαθητή που ζητά να τελειώσει το μαρτύριο του bullying

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved