Τρεις λόγοι για να προτιμήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές σου

Αν οι ρυθμοί για μία εργαζόμενη νοικοκυρά είναι απαιτητικοί, φαντάσου πόσο πιο δύσκολοι γίνονται όταν προστίθεται και η λέξη «μαμά» δίπλα σε αυτή.

Μαργαρίτα Νικολάου
Τρεις λόγοι για να προτιμήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πριν ακόμη την έλευση του μικρού σου, το πρόγραμμα σου ήταν ήδη βεβαρημένο, με ένα σπίτι που έπρεπε να το φέρεις ολομόναχη «βόλτα» και μία απασχόληση που είχε ενδεχομένως μετατρέψει και το γραφείο σου σε δεύτερο σπίτι. Ο ελεύθερος χρόνος που μπορούσες να αφιερώσεις στον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ήταν από τότε δυσεύρετος, πόσω μάλλον τώρα.

Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις επιπλέον χρόνο, περιορίζοντας όλες εκείνες τις διαδικασίες που σε κουράζουν και τις οποίες ιδανικά, θα ήθελες να αποφύγεις;

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία βόλτα στο σουπερμάρκετ για παράδειγμα, διαρκεί πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Σκέψου πόσο χρόνο χάνεις οδηγώντας από και προς το σουπερμάρκετ, περιφερόμενη από διάδρομο σε διάδρομο μέχρι να βάλεις όλα τα «τικ» που χρειάζονται στη λίστα σου, περιμένοντας καρτερικά στην ουρά του ταμείου και μεταφέροντας όλα τα πράγματα στην πόρτα σου. Επιπλέον, πόσα χρήματα σπαταλάς αδίκως αγοράζοντας αγαθά που απλά είδες στο ράφι και δεν χρειαζόσουν ουσιαστικά. Γιατί λοιπόν να μπεις σε όλη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, όταν μπορείς μέσω του διαδικτυακού πολυκαταστήματος WaysExpress.com να την ολοκληρώσεις - από την αρχή μέχρι το τέλος και μέσα σε λίγα λεπτά - από τον καναπέ του σπιτιού σου; Αν η εξοικονόμηση χρόνου δεν είναι από μόνη της αρκετή για να σε πείσει, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τρεις ακόμη λόγους που αποδεικνύουν πως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η λύση που θα σου… λύσει τα χέρια!

o kosmos sas

Ο χρόνος είναι χρήμα

Επειδή δεν έχεις ούτε χρόνο αλλά ούτε χρήματα για… χάσιμο, πρέπει οπωσδήποτε να επωφεληθείς από τις ανταγωνιστικές τιμές που υπάρχουν στο ίντερνετ. Κακά τα ψέματα, ο ερχομός του μωρού σου δημιούργησε ακόμη περισσότερες ανάγκες, οι οποίες με τη σειρά τους έφεραν ακόμη περισσότερα έξοδα. Δεν χρειάζεται όμως, να βγαίνει ο οικογενειακός προϋπολογισμός εκτός budget, ούτε να κάνεις εκπτώσεις σε πράγματα που ευχαριστούν την οικογένειά σου για να τα βγάλεις πέρα. Επιλέγοντας το WaysExpress για τα ψώνια του νοικοκυριού, να είσαι σίγουρη πως θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις περισσότερα χρήματα (από ότι αν επέλεγες ένα φυσικό κατάστημα), καθώς είναι εκείνο που σου εγγυάται την πιο χαμηλή τιμή που υπάρχει στην αγορά και μία «πλούσια» γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Extra tip: Επιπλέον, δημιουργώντας τον δικό σου προσωπικό λογαριασμό, για κάθε ένα ευρώ των αγορών σου, ανταμείβεσαι με οκτώ «Bonus» πόντους τους οποίους συγκεντρώνεις και μπορείς να εξαργυρώσεις σε κάποια επόμενη παραγγελία σου. Αν μάλιστα τον αναβαθμίσεις και σε «Premium», οι πόντοι σου θα διπλασιάζονται!

BONUSWE

Ένα «κλικ» και όλα στην πόρτα σου

Γιατί ενώ μπορείς να απολαύσεις την ξεκούραση σου, έναν καφέ με τη φίλη σου, ατελείωτο παιχνίδι με το μικρό σου, να στήνεσαι σε ουρές, να πηγαίνεις πέρα δώθε με το καρότσι και να ταλαιπωρείς και εκείνο γιατί δεν έχεις κάποιον να το προσέχει και το «τρέχεις» μαζί σου στο σουπερμάρκετ; Πραγματοποιώντας τις αγορές του νοικοκυριού μέσω διαδικτύου, όχι μόνο θα περιηγείσαι από διάδρομο σε διάδρομο… σκρολάροντας στην οθόνη, αλλά τα προϊόντα που επιθυμείς θα αποστέλλονται κατευθείαν σπίτι σου! Συγκεκριμένα, τα καταστήματα «Σουπερμάρκετ», «Φαρμακείο», «Μητέρα & Παιδί», «Κατοικίδιο», «Σπίτι & Κήπος», «Κόσμος Ομορφιάς» και «Βιβλιοπωλείο» , περιέχουν ακόμη περισσότερες κατηγορίες , οι οποίες είναι σίγουρο πως διαθέτουν όλα εκείνα που περιλαμβάνει η λίστα των αγορών σου. Από μακαρόνια και αναψυκτικά μέχρι παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, φακούς επαφής, αρώματα, επώνυμα καλλυντικά, βιολογικά προϊόντα, βρεφικές πάνες και τροφές, συμπληρώματα διατροφής, γραφική ύλη και τροφές για το κατοικίδιο σου. Με λίγα λόγια, Ό,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ υπάρχει στο WaysExpress και αρκεί ένα «κλικ» για να βρεθεί πολύ σύντομα στην πόρτα σου!

Banner Homepage

Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση

Αυτό που θα σε κάνει, βέβαια, σε βάθος χρόνου να λατρέψεις τις online αγορές, δεν είναι μόνο όλα όσα προανέφερα, αλλά το γεγονός πως πίσω από τα ηλεκτρονικά αυτά καταστήματα, βρίσκονται άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να βελτιώνουν καθημερινά όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες που σου παρέχουν, χαρίζοντάς σου έτσι μία ανεπανάληπτη και ευκολότερη εμπειρία αγορών. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνέπεια σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής, έχεις την άνεση να επιλέξεις τον τόπο παράδοσης είτε είναι το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό σου ή ακόμα και το ξενοδοχείο που μένεις! Γενικότερα υπάρχει μια αυτονομία που δίνει την εντύπωση πως ολόκληρη η διαδικασία περνάει από το χέρι σου, χωρίς όμως εσύ να ταλαιπωρείσαι!

image1

Μην ξεχνάς πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τα πιεστικά ωράρια, τα deadlines και τις ανάγκες που αυξάνονται κατακόρυφα, απαιτεί και σύγχρονες λύσεις. Με μία πρώτη δοκιμή και μία γρήγορη online βόλτα από το WaysExpress.com, θα σιγουρευτείς πως είναι όντως αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Βρες το WaysExpress και στα social media! Κάνε like στο Facebook και follow στο Instagram για να ενημερώνεσαι άμεσα για νέα προϊόντα και προσφορές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved