Δε φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Claydee (pics & vid)

Ο διάσημος τραγουδιστής Claydee μας δείχνει τον γιο του μετά από καιρό. 

Δε φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Claydee (pics & vid)

Εδώ και χρόνια, τα τραγούδια του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και σίγουρα θα τα έχετε ακούσει στο ραδιόφωνο, στα social media ή σε κάποιο μαγαζί που απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας.

Πριν από μερικές εβδομάδες, κυκλοφόρησε το "Loquita" το νέο του τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα το οποίο έχει γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού και το επίσημο videoclip έχει ήδη πάνω από 5.000.000 views στο YouTube.

Ο απολαυστικός ρυθμός του έχει κάνει μικρούς και μεγάλους να χορεύουν και κάπως έτσι προέκυψε και το "Loquita Challenge", μία πρόκληση που δέχονται διάσημοι και μη, και γεμίζουν το Instagram με απολαυστικά βιντεάκια. H πρόκληση είναι ένας on-camera, ξέφρενος χορός με μουσική υπόκρουση το επιτυχημένο τραγούδι.

O γιος του Claydee κάνει το "Loquita Challenge"

Την πρόκληση φυσικά δέχτηκε και ο γιος του Claydee, David. Το απολαυστικό βίντεο με τον μικρό να χορεύει στους ρυθμούς του Loquita ανέβασε στο Instagram ο ίδιος ο Claydee και μετά από λίγες ώρες το έκανε share και η Ελένη Φουρέιρα.



Ο David γεννηθηκε το 2015 και οι γονείς τους -ο Claydee και η πρώην σύντροφός του, Ρόζα Κεντάλα, την οποία γνωρίσαμε πέρυσι από το My Style Rocks- του έχουν μεγάλη αδυναμία.

Πριν από μερικές ημέρες ο επιτυχημένος τραγουδιστής είχε γενέθλια και μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον γιο του. Ο μικρός μιλάει στην κάμερα για τον μπαμπά του και του εκφράζει την απεριόριστη αγάπη του.



Αν και μόλις τεσσάρων ετών, ο David έχει ήδη τον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι από τις διάφορες δραστηριότητες που κάνει με τους γονείς του και εμείς απλά θα σχολιάσουμε ότι είναι ένας γλύκας.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved