Αυτές οι φωτογραφίες παιδιών κρύβουν μία πολύ όμορφη πράξη (pics)

Μία δασκάλα ειδικής αγωγής είχε τη διάθεση και το ταλέντο να φτιάξει κάτι υπέροχο.

Αυτές οι φωτογραφίες παιδιών κρύβουν μία πολύ όμορφη πράξη (pics)

Όλα ξεκίνησαν όταν η Gina Whalen αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωής της, αφήνοντας τη δουλειά της ως δασκάλα ειδικής αγωγής στο Σικάγο και αναζητώντας την τύχη της στην φωτογραφία στη Νότια Καρολίνα.

Η αγάπη της για τα παιδιά ήταν ανέκαθεν μεγάλη και η δουλειά της, της έχει διδάξει ότι το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και πανέμορφο. Αυτή ακριβώς η αγάπη της σε συνδυασμό με την τυχαία γνωριμία της με μία οικογένεια, την ενέπνευσαν για μία κίνηση πραγματικά υπέροχη.

Η Gina Whalen σε συνεργασία με ένα σύλλογο για παιδιά με Σύνδρομο Down, άρχισε να φωτογραφίζει μωρά και παιδιά με σύνδρομο Down. Οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά υπέροχες και από ό,τι φαίνεται η φωτογράφος εχει ένα πηγαίο ταλέντο να δημιουργεί μοναδικές εικόνες και να αναδεικνύει την ομορφιά που κρύβει ο κάθε ένας

Οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τα μικροσκοπικά μωράκια που ποζάζουν στο φωτογραφικό φακό χαμογελόντας έχουν κλέψει τις καρδιές μας. Άλλωστε, όπως λέει και ο George Carlin «Όλοι χαμογελάμε στην ίδια γλώσσα».

Δείτε τις φωτογραφίες της Gina Whalen στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: popsugar.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved