Ξύρισε τα μαλλιά της και παλεύει για την υγεία της η όμορφη ηθοποιός (pics)

Τον Οκτώβριο του 2018 ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση (MS) και μίλησε δημόσια για την αυτοάνοση νόσο που την ταλαιπωρεί.

Ξύρισε τα μαλλιά της και παλεύει για την υγεία της η όμορφη ηθοποιός (pics)

Επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του γιου της η ηθοποιός για να κάνει γνωστό σε όλους τους θαυμαστές της ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην κλινική μακριά από τους δικούς της, δημοσιεύοντας φωτογραφία της που τη δείχνει να έχει ξυρίσει όλο της το κεφάλι.

Χαμογελαστή και προπάντων γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, έδωσε συνέντευξη όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο περιοδικό People και μίλησε για την σκλήρυνση κατά πλάκας που την ταλαιπωρεί.

Η 46χρονη ηθοποιός αντιμετωπίζει με θάρρος την κατάσταση της υγείας της και δίνει μαθήματα ζωής.

Πριν μερικές εβδομάδες η ίδια ανακοίνωσε ότι εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για να αντιμετωπίσει τους πόνους και τα άλλα συμπτώματα που έχει εξαιτίας της αυτοάνοσης ασθένειάς της. Μεταξύ άλλων εκτός από κινητικά προβλήματα η Selma Blair, είχε πάθει και σπασμωδική δυσφωνία, δημιουργώντας της προβλήματα στην ομιλία.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω ο γιος της, που το τελευταίο διάστημα αναγκάστηκε να αποχωριστεί, τη βοηθά να κόψει τα μαλλιά της.

Κάντε swipe up στη gallery για να δείτε τις φωτογραφίες της, καθώς και τα μηνύματα που τις συνόδευσε.

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / Selma Blair

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved