Ο μπαμπάς-νταντά που όλοι θα λατρέψετε! (vid)

Όσο σπάνιο ακούγεται, άλλο τόσο συναρπαστικό είναι!

Ο μπαμπάς-νταντά που όλοι θα λατρέψετε! (vid)

Ο Sam Mills, πατέρας 2 παιδιών, ζει στο Northumberland της Αγγλίας και το επάγγελμά του είναι...να προσέχει παιδάκια!

Ο Sam είχε μια πολύ πετυχημένη καριέρα ως κατασκευαστής επίπλων, πουλώντας αρκετά σπάνια κομμάτια σε διάσημους, όμως μετά τη γέννηση της κόρης του τον κέρδισε... η παιδική φροντίδα!

Από τότε, ακολουθεί αυτό το επάγγελμα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού, όπως λέει, πολλοί είναι οι πελάτες σε λίστα αναμονής!

Λατρεύει να μαγειρεύει μαζί με τα παιδιά, να τα πηγαίνει εκδρομές και να παίζει μαζί τους κάθε λογής παιχνίδι. «Είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει. Κάθε μέρα είναι διαφορετική για μένα.Βλέποντας τα παιδιά να διασκεδάζουν και να γελούν, φτιάχνει και η δική μου μέρα. Δεν θέλω να καυχιέμαι, όμως προσπαθώ να βγάλω στα παιδιά τον καλύτερό τους εαυτό», λέει ο 38χρονος πατέρας.

Ο Sam αναφέρει ότι μετά την αλλαγή της δουλειάς του, η γυναίκα του χρειάζεται να δουλεύει περισσότερο για να συντηρήσουν την οικογένειά τους, αφού πλέον δεν φέρνει αυτός τα πολλά λεφτά στο σπίτι. Όμως ο ίδιος προτάσσει την αγάπη του στα παιδιά: «Η δουλειά περνά σε δεύτερη μοίρα, όταν τα παιδιά είναι συνέχεια στο μυαλό σου. Λάτρευα να ακούω τα παραμύθια που τους έλεγε η γυναίκα μου! Ζήλευα, για να είμαι ειλικρινής... Ήθελα να τους διδάσκω νέα πράγματα και να αποκτώ συνεχώς νέες εμπειρίες μαζί τους».

Η δημοτικότητα που έχει αποκτήσει ο Sam οφείλεται και στο γεγονός ότι διδάσκει πολλά χρήσιμα πράγματα στα παιδιά, όπως η ασφάλεια, η ξυλουργική, το διάβασμα, η μαγειρική, η ιστορία και η αστρονομία.

Αξίζει να δείτε το βίντεο με τον μπαμπά που του αρέσει να προσέχει παιδιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved