Καλοκαιρινά tips για να αντιμετωπίσετε τα τσιμπήματα, τη φαγούρα και άλλα «δεινά» (vid)

Πώς θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη τώρα το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινά tips για να αντιμετωπίσετε τα τσιμπήματα, τη φαγούρα και άλλα «δεινά» (vid)

Το καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες μας εποχές. Όχι όμως μόνο δική μας αλλά και των …κουνουπιών.

Τα κουνούπια, εκτός από ενοχλητικά, μπορεί να γίνουν και επικίνδυνα, ειδικά αν είναι μολυσμένα. Γι΄αυτό χρειάζεται προσοχή.

Εξίσου ενοχλητικά μπορούν να αποδειχτούν και διάφορα άλλα έντομα όταν βρεθείτε σε κάμπινγκ ή κοντά σε κήπους, ειδικά το βράδυ.

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσετε τους ιπτάμενους …εισβολείς, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε απλούς τρόπους αντιμετώπισης ενός πιθανού τσιμπήματος.



Αλλοι τρόποι αντιμετώπισης

Καλύψτε τα πόδια σας

Εκεί, "χτυπάνε" περισσότερο τα κουνούπια. Γι’ αυτό όταν κάθεστε έξω, φροντίστε να καλύπτετε τα άκρα σας.

'Ελαιο ευκαλύπτου λεμονιού

Έρευνα έδειξε ότι το έλαιο ευκαλύπτου λεμονιού κρατά τα κουνούπια μακριά στο 95% των ανθρώπων για πάνω από τρεις ώρες. Φτιάξτε το δικό σας μείγμα χρησιμοποιώντας, 2 κ.τ.σ έλαιο ευκαλύπτου λεμονιού και 20 κ.τ.σ ηλιέλαιο. Βάλτε το σε ένα μπουκάλι σπρέι και ανακινήστε καλά πριν τη χρήση του.

Έλαιο κανέλας

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στην Taiwan, το έλαιο κανέλας «σκοτώνει» τα αβγά κουνουπιών. Εκτός από αυτό όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εντομοαπωθητικό.

Για να φτιάξετε το δικό σας διάλυμα θα πρέπει να βάλετε σε ένα μπουκάλι σπρέι, 24 σταγόνες έλαιο κανέλας σε 115 γρ. νερού. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved