Ταλαντούχος στυλίστας αλλάζει ριζικά την εμφάνιση απλών γυναικών - Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό (pics)

Tο μακιγιάζ κάνει θαύματα.

Ταλαντούχος στυλίστας αλλάζει ριζικά την εμφάνιση απλών γυναικών - Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό (pics)

Οι αλλαγές που μπορεί να κάνει η γυναίκα στην εμφάνισή της είναι πολλές. Αρκεί ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά, ένα χτένισμα που να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ένα σωστό μακιγιάζ και φυσικά το κατάλληλο ντύσιμο, για να δείχνει τελείως διαφορετική.

Αυτό ακριβώς κάνει και ο Konstantin Bogomolov, ένας ταλαντούχος στυλίστας που αναλαμβάνει να βελτιώσει την εξωτερική εικόνα των ανθρώπων. Εχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια σε περιοδικά μόδας, στην τηλεόραση, και σε πολλές επιδείξεις μόδας, αποφάσισε να ανοίξει τη σχολή Bogomolov Images School όπου θα μπορούν όσοι το επιθυμούν να ζητήσουν τις στιλιστικές συμβουλές του.

Τον Bogomolov δεν τον ενδιαφέρει να αλλάξει μόνο το μακιγιάζ ή το κούρεμα μιας γυναίκας. Επιθυμεί να ανακαλύψει το στιλ της ανάλογα με την προσωπικότητα αλλά και το επάγγελμά της.

Σ΄αυτό βοηθούν και οι σπουδές του στην ψυχολογία. Πριν λοιπόν αναλάβει την εξωτερική μεταμόρφωση των γυναικών που απευθύνονται στο στούντιό του, φροντίζει να γνωρίζει την καθημερινότητά τους, τις συνήθειές τους, τον ελεύθερο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους και μετά συναποφασίζουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Πάντως, όπως θα δείτε κι εσείς στη gallery που ακολουθεί, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved