Το συγκινητικό video clip της Pink με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της και την ίδια (vid)

Σίγουρα, δεν θα το δείτε μόνο μία φορά!

Το συγκινητικό video clip της Pink με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της και την ίδια (vid)

Το νέο τραγούδι της Pink, «90 Days», είναι από τα πιο συγκινητικά τραγούδια που ακούσαμε την τελευταία εβδομάδα και στο βίντεο κλιπ εκτός από την ίδια συμμετέχει και ο σύζυγός της, Carey Hart.

Το βίντεο αρχίζει δείχνοντας την 39χρονη τραγουδίστρια, να μιλά για την οικογένειά της κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή της Ellen. Ενδιάμεσα φαίνεται η ίδια και ο Hart να βρίσκονται στο σπίτι τους. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, είναι χρόνια μαζί και όσα δημοσιεύματα και αν βγουν που τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι θα τα διαψεύδουν. Άλλωστε οι φωτογραφίες παρακάτω μαρτυρούν μια υπέροχη σχέση και έναν παράφορο έρωτα που πολλοί θα ζήλευαν.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατο Instagram post που έκανε, το βίντεο σκηνοθετήθηκε από έναν χορευτή της, τον Remi Bakkar.

Αυτή τη φορά ήθελε να είναι όσο πιο φυσικό το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού και αυτός είναι ο λόγος που προτίμησε να μην κάνει επαγγελματικές λήψεις και επαγγελματικό μοντάρισμα. Μάλιστα το μοντάζ έγινε στο τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε για το tour της, στην Εθνική Οδό από το Portland στο Detroit.

Δείτε το παρακάτω - Σίγουρα θα σας αρέσει πολύ:



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved