Έξαλλη εγκυμονούσα τραγουδίστρια, με εξώφυλλο που τη θέλει να χωρίζει: «Να επανορθώσετε άμεσα!»

Πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της αφού κατάφερε να την κρατήσει κρυφή για αρκετό καιρό.

Έξαλλη εγκυμονούσα τραγουδίστρια, με εξώφυλλο που τη θέλει να χωρίζει: «Να επανορθώσετε άμεσα!»

Και ενώ όλα φαινόντουσαν ρόδινα στην οικογένειά της, ένα δημοσίευμα από γνωστό αμερικάνικο περιοδικό ήρθε να ταράξει τα νερά και την οικογενειακή της ευτυχία. Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού, όχι μόνο χωρίζει αλλά δηλώνει ότι θα μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά χωρίς καμιά βοήθεια.

Ποιος είδε την 35χρονη σταρ και δεν τη φοβήθηκε. Δίχως να μπορεί να αντέξει άλλο τα κακόβουλα δημοσιεύματα ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό. Δημοσίευσε τη φωτογραφία από το εξώφυλλο και σχολίασε: «Καλύτερα να επανορθώσετε αυτά τα σκ@@@α όποιος και αν τα έγραψε, γιατί προφανώς είναι πολύ ΑΣΧΗΜΑ! #ivehaditwiththisshit».

15306656 1866333413596019 919413177924452352 n

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια που διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, κατακρίνοντας όποιους ενέκριναν και δημοσίευσαν αυτή τη «λάσπη» όπως την χαρακτηρίζουν.

H Pink πριν από περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσε μόνη της τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγο της Carey Hart και την 5χρονη κόρη της Willow Sage κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη για αρκετό καιρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved