Λ. Πετρούνιας - Β. Μιλλούση: Το απολαυστικό βίντεο που έφτιαξαν για τον ερχομό του μωρού τους (vid)

Το  βίντεο ανέβασε ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο κανάλι του στο YouTube.

Λ. Πετρούνιας - Β. Μιλλούση: Το απολαυστικό βίντεο που έφτιαξαν για τον ερχομό του μωρού τους (vid)

Σε λίγους μήνες, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκαν μαζί μας μερικές εβδομάδες πριν, μέσα από το Instagram τους με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Έκτοτε, η μέλλουσα μαμά και αθλήτρια μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από το πρώτο τρίμηνο της εκγυμοσύνης της. Και ο Βασίλης Πετρούνιας όμως, είναι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του μωρού τους, κάτι που εξωτερικεύει και μέσα από τα δικά του Social Media. Το Σάββατο ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο "Guess what... we are PREGNANT" το οποίο είναι πραγματικά απολαυστικό. Ο λόγος;

Ο διάλογος του ζευγαριού, τα μεταξύ τους πειράγματα, ο τρόπος που ανακοινώνουν ότι περιμένουν μωρό αλλά και η αντίδραση του μέλλοντα μπαμπά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, μας έκαναν να... λιώσουμε!



Λίγες ημέρες πριν, η Βασλική Μιλλούση είχε ανακοινώσει και το φύλο του μωρού που περιμένουν με μία ανάρτησή της στο Insatgram. Δείτε την στο gallery που ακολουθεί.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved