Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής αποκλειστικά για εγκύους! (vid)

Η Βασιλική Μιλλούση, η σύντροφος και μέλλουσα σύγυζος του Λευτέρη Πετρούνια, μας δείχνει τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής αποκλειστικά για εγκύους! (vid)

Πριν από μία εβδομάδα, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσαν ότι σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Τα ευχάριστα νέα συνοδεύτηκαν από μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού που ανήρτησαν στο Instagram, όπου ο χρυσός Ολυμπιονίκης Βασίλης Πετρούνιας, φιλάει την κοιλιά της μέλλουσας μαμας.

vasiliki millousi gymnastiki 3

Η Βασιλική Μιλλούση λατρεύει τη γυμναστική και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζι μας videos με τις ασκήσεις που προτιμάει να κάνει καθημερινά. Η γυμναστική δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και από την περίοδο της εγκυμοσύνης της της για αυτό και χθες η γνωστή αθλήτρια ανέβασε στο Instagram της κάποια videos από τις ασκήσεις που κάνει κατα τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Μάλιστα, έχει επιλέξει ένα άνετο, αθλητικό και άκρως καλοκαιρινό ντύσιμο με το οποίο φαίνεται και η μικρή κοιλίτσα της!

Δείτε τα videos που ανέβασε χθες η διάσημη μαμά:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved