Kate Middleton: Η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry πριν παντρευτεί την Meghan Markle μέσα από φωτό

Οι σχέσεις τους, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, δεν ήταν ποτέ τεταμένες.

Kate Middleton: Η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry πριν παντρευτεί την Meghan Markle μέσα από φωτό

Κατά καιρούς τα βρετανικά μέσα ασχολούνται με τη σχέση που έχουν μεταξύ τους τα δύο αδέλφια, πρίγκιπας William και πρίγκιπας Harry, μετά το γάμο του τελευταίου με την Meghan Markle.

Φήμες θέλουν οι σχέσεις τους να είναι τυπικές και να επικοινωνούν μεταξύ τους όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις. Ωστόσο, κανείς από το στενό βασιλικό περιβάλλον δεν επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες, αποφεύγοντας, κατά τη συνήθη πρακτική του παλατιού, να κάνει σχόλια.

Αντίστοιχα δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και για τις σχέσεις που (δεν) έχουν η Kate Middleton με την Meghan Μarkle.Τα βρετανικά μέσα υποστηρίζουν ότι η Meghan δεν μπορεί να συμβιβαστεί με πολλά από όσα επιβάλλει το βασιλικό πρωτόκολλο σε αντίθεση με την Kate η οποία έχει αποδείξει ότι εκτός από ψύχραιμη είναι και πολύ έξυπνη!

Μάλιστα δείχνει να συμπαθεί πολύ τον μικρότερο αδελφό του συζύγου της, με τον οποίο, πριν παντρευτεί, είχαν βρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις και έδειχναν να διασκεδάζουν.

Μερικές τέτοιες στιγμές που αποδεικνύει το καλό κλίμα που υπήρχε μεταξύ τους, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved