Η Kate Middleton προσπάθησε να φτιάξει τα μαλλιά της Charlotte και το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει

Τα πέτυχε ή όχι;

Η Kate Middleton προσπάθησε να φτιάξει τα μαλλιά της Charlotte και το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει

Η Kate Middleton ξέρει να κάνει καλά πολλά πράγματα. Βγάζει υπέροχες φωτογραφίες τα παιδιά της, τα πηγαίνει στο σχολείο, κάνει τα ψώνια στο μανάβικο, ε εντάξει τη λες αρκετά σχετική με όλα αυτά που μια μαμά πρέπει να ξέρει. Σε ένα πράγμα δείχνει να υστερεί και αυτό το παραδέχτηκε μόνη της σε μία πρόσφατη επίσκεψη που έκανε στην περιοχή της Cumbria μαζί με τον πρίγκιπα William.

Φαίνεται πως με το να φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte έχει ένα θεματάκι, αφού όπως ανέφερε και η ίδια η απόπειρά της να φτιάξει τα μαλλιά της κόρης της στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία. Οκ, ακούγεται κάπως βαρύ, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην επίσκεψή της στη Cumbria νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, συνάντησε ένα κοριτσάκι, το οποίο της έδωσε λουλούδια, και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξουδάκια.

«Λατρεύω τις πλεξούδες σου» είπε η Kate στη μικρή της φίλη που είχε δύο γαλλικές πλεξούδες τα μαλλιά της. Τι αποκάλυψε εκείνη τη στιγμή όμως η Kate;

«Προσπάθησα να πλέξω τα μαλλιά της Charlotte σήμερα το πρωί, ε και δεν τα πήγα και πολύ καλά», ανέφερε η δούκισσα του Cambridge με χαμόγελο. Το ίδιο θέμα πάντως έχει και ο William με τα μαλλιά της Charlotte αφού αποκάλεσε εφιάλτη την προσπάθεια να της πιάσει τα μαλλιά κοτσίδα, ενώ σύμφωνα με το People έχει μάθει tutorials για τα μαλλιά από το YouTube.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved