Jennifer Lopez: Το νέο video με την κόρη της που τραγουδούν μαζί πρέπει να το δείτε (vid)

Η κόρης της Jennifer Lopez φαίνεται ότι ακόλουθεί τα βήματα της μαμάς της. 

 

Jennifer Lopez: Το νέο video με την κόρη της που τραγουδούν μαζί πρέπει να το δείτε (vid)

Αυτό όμως μπορεί να το γνωρίζετε ήδη καθώς πριν μερικές εβδομάδες η Jennifer Lopez ανέβασε στο Instagram της ένα video όπου μαμά και κόρη εμφανίζονται μαζί στη σκηνή και μαγεύουν τα πλήθη. Σε περίππτωση που δεν το είδατε, σας το θυμίζουμε παρακάτω:



Πριν μερικές μέρες όμως ένα νέο video είδε το φως της δημοασιότητας. Η Jennifer Lopez ανέβασε ένα ακόμα video στο κανάλι της όπου και πάλι πρωταγωνιστούν με την μικρή Emme.

Το video ξεκινάει με τη διάσημη μαμά να τραγουδάει επι σκηνής με την κόρη της. Έπειτα, το σκηνικό αλλάζει και βλέπουμε στιγμές από τις πρόβες τους, αλλά και το τι λέει η ίδια η Emme για την εμπειρία αυτή. To 11χρονo κορίτσι μιλάει για το πώς αισθάνεται όταν βγαίνει στη σκηνή και για το τι άλλαξε σε σχέση με παλαιότερα.

"Όταν ήμουν μικρή πραγματικά ντρεπόμουν πολύ να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο, αλλά όχι πια. Το είχα κάνει και παλαιότερα αλλά δεν ήταν μπροστά σε τόσο κόσμο και σίγουρα δεν ήταν το ίδιο... " δηλώνει η μικρή Emme.

Ενα video που ξεχειλίζει από τρυφερότητα. Δείτε το:



Αν νομίζετε όμως ότι μόνο η Emme έχει κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών της στο τραγούδι, κάνετε λάθος. Λίγες ημέρες ημέρες πριν, δημοσιεύτηκε ένα ακόμα video στο popsugar.com όπου η Jennifer Lopez και ο πρώην σύγυζός της και πατέρας των παιδιών της, Marc Anthony παρακολούθησαν το ρεσιτάλ του γιου τους στο σχολείο στο οποίο και τραγουδάει! Ακούστε τον παρακάτω:



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved