Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείτε με τις πρώτες φωτό της στο instagram και την αλλαγή του προφίλ της

H Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης του instagram! 

Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείτε με τις πρώτες φωτό της στο instagram και την αλλαγή του προφίλ της

Η παρουσιάστρια καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της είτε από την εκπομπή της είτε από την καθημερινότητά της, μόνη της ή με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η Ελένη πια είναι χαλαρή και δεν διστάζει να ποστάρει φωτογραφίες της πιο προσωπικές με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της προστατεύοντας πάντα το προσωπάκι τους.

Τελευταία αναρτά φωτογραφίες από την αγαπημένη της παραλία στα Άχλα και τολμά και ποστάρει φωτογραφίες χωρίς ρετούς και φίλτρα και δείχνει πώς είναι πραγματικά το κορμί της στα 49 της χρόνια και μετά από τέσσερις γέννες.

Η Ελένη μάλιστα με αφορμή κάποια πικρόχολα σχόλια ότι επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της, είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Πέρυσι είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου με μαγιό που είμαι ανάσκελα, που όταν είσαι ανάσκελα όλα πέφτουν και να έχεις κοιλίτσα όλα πέφτουν, όπως ήμουν γιατί δεν ξέρω να τα αλλάζω αλλά μόνο να φωτίζω τις φωτογραφίες και υπήρχαν κάποιες που έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πωπωπω που είναι ο αφαλός σου... τα έκοψες όλα και απάντησα...» τονίζοντας ότι δεν επεξεργάζεται τις φωτογραφίες και φυσικά δεν έχει καμία ανάγκη να της «πειράξει»!

Τι πόσταρε όμως τον πρώτο καιρό, όταν πρωτοάνοιξε τον λογαριασμό της στο instagram; H διαφορά στο προφίλ της είναι εμφανέστατη…

Η Ελένη άνοιξε λογαριασμό στο instagram πριν από επτά χρόνια και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου του 2012. Το πρώτο διάστημα δημοσίευε φωτογραφίες με τοπία και ιδίως το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας… και αγαπημένα μέρη από την Άνδρο… Μάλιστα, παρατηρήσαμε και ένα κοινό χαρακτηριστικό της Ελένης με την πεθερά της, την κυρία Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου… λατρεύουν και οι δυο να φωτογραφίζουν τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο…

Πάντως από τότε έως σήμερα το προφίλ της Ελένης στο instagram άλλαξε πολύ. Οι φωτογραφίες με τα τοπία, οι στυλιζαρισμένες πόζες της ανήκουν πια στο παρελθόν, η παρουσιάστρια πια δημοσιεύει αυθόρμητες φωτογραφίες της και κάθε φορά εντυπωσιαζόμαστε με την ομορφιά της!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η Ελένη στο instagram της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved