Τότσικας - Ρέβη: Δε φαντάζεστε που βρέθηκαν με τα δίδυμα χθες το απόγευμα (vid+pics)

Δείτε τις φωτογραφίες με τα δίδυμα που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη στο Instagram!

Τότσικας - Ρέβη: Δε φαντάζεστε που βρέθηκαν με τα δίδυμα χθες το απόγευμα (vid+pics)

Η διάσημη φωτογράφος είναι πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της στην οποία ασφαλώς πρωταγωνιστούν και τα δίδυμα Άγγελος και Ειρήνη.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν το 2015 και όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στο Instagram τους, έχουν μεγαλώσει πολύ.

Αν και η διάσημη μαμά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες φωτογράφους της Ελλάδας, τα παιδιά της έχουν προτεραιότητα. Όσο για το εάν κάποιο από τα δίδυμα έχει πάρει το ταλέντο της στη φωτογραφία, όπως έχει πει και η ίδια σε συνεντέυξεις, "τολμώ να πω ότι ο Άγγελος τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες". Άλλωστε όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει λίγους μήνες πριν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, τα παιδιά της ξέρουν πολύ καλά το επάγγελμα της μαμάς τους και η ίδια τα αφήνει να πιάνουν και να περιεργάζονται τις φωτογραφικές της μηχανές.



Που βρέθηκε όμως χθες το απόγευμα η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας με τα παιδά τους;

Όπως μπορύμε να δούμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη μαμά με τα παιδιά της πήγαν εκδρομή στην Επίδαυρο! Η φωτογράφος απαθανατίζει τα μικρά Άγγελο και Ειρήνη στο αρχαίο θέατρο και μοιράζεται τις φωτογραφίες μαζί μας, χρησιμοποιώντας το hashtag #twinsgotoepidaurus.

Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved