Η απίστευτη αντίδραση μίας μαμάς όταν έμαθε το βάρος του νεογέννητου μωρού της! (pics)

Η φωτογραφική μηχανή κατέγραψε την αντίδραση αυτής της μαμάς μετά τον τοκετό και το θέαμα είναι πραγματικά απολαυστικό!

Η απίστευτη αντίδραση μίας μαμάς όταν έμαθε το βάρος του νεογέννητου μωρού της! (pics)

Η Juliana Laury είναι συνήθως αυτή που φωτογραφίζει τα χαρούμενα στιγμιότυπα των άλλων. Αυτή τη φορά όμως δε συνέβη το ίδιο. Η επιτυχημένη φωτογράφος ήξερε ότι από στιγμή σε στιγμή θα ερχόταν στον κόσμο το μωρό της και ήθελε κάποιος να απαθανατίσει και τις δικές τις μοναδικές στιγμες.

Έτσι, απευθύνθηκε στην φίλη της και επίσης φωτογράφο Meg Brock, η οποία δύο χρόνια πριν είχε γίνει μανούλα και τότε η Juliana ήταν εκείνη που απαθανάτιζε την κάθε στιγμή.

"Η Juliana φωτογράφισε τη γέννηση της κόρης μου πριν δύο χρόνια και ένιωσα μεγάλη τιμή όταν με ρώτησε εάν θα μπορούσα να φωτογραφίσω τη γέννηση του δικού της μωρού. Η Juliana και ο σύζυγός της, Colin, ήταν ενθουσιασμένοι που θα γίνονταν γονείς και το γεγονός ότι δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του μωρού μέχρι τη στιγμή που θα γεννιόταν, μας έκανε όλους να νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τον τοκετό!" δήλωσε η Meg σε συνέντευξή της.

Στο νοσοκομείο ήταν και οι γονείς του ζευγαριού οι οποίοι θα γίνονταν για πρώτη φορά παππούδες. Όταν γεννήθηκε το μωρό και το ζευγάρι έμαθε ότι είναι αγόρι, ο νέος μπαμπάς έσπευσε να το πει στους νέους παππούδες! Όλοι μπήκαν στο δωμάτιο και φυσικά η Meg κατέγραφε τα πάντα.

Eκείνη τη στιγμή, η νοσοκόμα είχε πάρει το μωρό και μετρούσε το ύψος και το βάρος του μπροστά σε όλους. Όταν λοιπόν ανακοίνωσε ότι το βάρος του μωρού είναι 4,2 κιλά, η νέα μαμά, η οποία σίγουρα δεν το περίμενε, αντέδρασε με τον πιο απολαυστικό τρόπο και η φωτογραφική μηχανή της Meg απαθανάτισε τη στιγμή.

Δείτε την αντίδραση της μαμάς στο παρακάτω gallery.

Πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved