Πώς ένα γλυκάκι έγινε αφορμή για μια βόλτα 5 χρόνια μετά

Αρέσουν και στα δικά σας παιδιά τα μπισκότα OREO;

Μαργαρίτα Νικολάου
Πώς ένα γλυκάκι έγινε αφορμή για μια βόλτα 5 χρόνια μετά

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια! Όταν αποφάσισα να φτιάξω για τα τέταρτα γενέθλια της Νικόλ, γλυκάκια με Oreo για να κεράσουμε τα παιδιά στον βρεφονηπιακό σταθμό!

Βλέπετε μας άρεσε πολύ η ταινία Λόραξ του Dr. Seuss, εξού και τα δεντράκια στο κέντρο που έχουν τα ποτηράκια. Αυτό ήταν! Η Νικόλ και οι φίλοι της είχαν κατενθουσιαστεί με το «χώμα» που μπορούσαν να φάνε. Όπου «χώμα» τριμμένα μπισκότα Oreo.

Έκτοτε τα μπισκότα αυτά, είναι τα αγαπημένα της. Από το σπίτι δεν λείπουν ούτε τα κλασσικά, ούτε τα λεπτά και φυσικά ούτε αυτά με την ροζ κρέμα. Γιάμι... γιάμι!

Φαντάζεστε λοιπόν τη χαρά της όταν άκουσε από φίλες της ότι στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων υπάρχουν OREO εκθέματα. «Μαμά! Θέλω να με πας και εμένα εκεί!» μου είπε όλα χαρά.

Δίχως να χάσει καιρό, μου έφερε το τάμπλετ της για να βρω περισσότερες πληροφορίες, ώστε να κανονίσω να πάμε.

Head on the Platter 8

«Τα μπισκότα OREO κατακτούν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων με παιχνιδιάρικες εγκαταστάσεις και δημιουργούν μία αξέχαστη οπτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας θα είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από 10πμ μέχρι 10μμ και θα ενθουσιάσει όλες τις ηλικίες με τα μοναδικά OREO εκθέματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!», έγραφε το άρθρο και συνέχισα να διαβάζω, «Το OREO αποτυπώνεται με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο σε περισσότερους από 10 χώρους του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων παρουσιάζοντας την ποικιλία των διαφορετικών μπισκότων όπως τα OREO Strawberry, OREO Double Cream, OREO Mini, OREO Choco Βrownie, OREO Golden και OREO Peanut Butter με πρωταγωνιστή βέβαια τα OREO Vanilla Original!».

Card Game 2

Όσο διάβαζα, τόσο η Νικόλ ενθουσιαζόταν περισσότερο! «Έλα μαμά, πες μου πότε θα πάμε; Να πάμε την Παρασκευή;».

Της υπενθύμισα ότι την Παρασκευή έχει τη γενική πρόβα του μπαλέτου της (έχουμε παράσταση φέτος) και ότι η ιδανική μέρα για να πάμε, είναι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου!

«Εντάξει μαμά, έχεις δίκιο! Αλλά να βγάλουμε φωτογραφίες για να λάβουμε μέρος κι εμείς στο διαγωνισμό που κάνουν εκεί. Μπορεί να κερδίσω κάποιο δώρο! Μου το είπε η Μαρία που πήγε. Έβγαλε φωτογραφία και η μαμά της την έβαλε στο Facebook!».

OREO Des To Alliws logo

Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην με τις τόσες πληροφορίες αλλά σε ό,τι είχε να κάνει με τον διαγωνισμό είχε δίκιο. Στο πλαίσιο της ενέργειας «Δες το … αλλιώς!», οι επισκέπτες που θα δημοσιεύσουν φωτογραφία με το δικό τους illusion με πρωταγωνιστή το OREO στο facebook.com/OREO θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα αγαπημένα τους μπισκότα.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ τη Δευτέρα, θα βρίσκομαι εκεί με τη Νικόλ. Ελάτε κι εσείς! Πού ξέρετε... ίσως και να συναντηθούμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved