Φαίδρα Δρούκα: Γιατί δεν την έχει δει ποτέ ο γιος της στη σειρά «Μη Ψαρώνεις»; (vid)

Ο γιος της είναι 7 χρονών!

Φαίδρα Δρούκα: Γιατί δεν την έχει δει ποτέ ο γιος της στη σειρά «Μη Ψαρώνεις»; (vid)

Η Φαίδρα Δρούκα αποφεύγει να δημοσιοποιεί οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή.

Όπως έχει τονίσει κατ΄επανάληψη, την ενδιαφέρει ν’ απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά της. «Δεν θα διαφήμιζα ποτέ την κοιλιά, τη γέννα και τον θηλα¬σμό μου. Έχω δει τραγικά πράγματα για λίγο περισσότερη δημοσιότητα. Αν με ρωτήσουν απαντάω.Νιώθω πολύ περήφανη για την οικογένεια μου», είχε πει σε συνέντευξή της στο TV Έθνος.

Σύμφωνα με την ίδια, η μητρότητα δεν είναι για όλους, ούτε είναι υποχρεωμένες οι γυναίκες να κάνουν παιδιά για να «ολοκληρωθούν». «Είναι πολύ άσχημο να ζουν με αυτό το φορτίο. Η μητρότητα είναι ένας ρόλος που δεν είναι όλοι πλασμένοι γι' αυτόν και δεν πειράζει. Όμως εγώ πιστεύω ότι ήμουν και μάλιστα χαίρομαι που δεν ήρθε και τόσο νωρίς. Γιατί μεγαλώνοντας μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα ελαττώματα σου ως μητέρα. Αλλάζεις πάρα πολύ ως άνθρωπος. Σταματάς να σκέφτεσαι ότι υπάρχεις. Όλα πια είναι πολυτέλεια...» τόνισε στο TV Έθνος.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην ψαρώνεις». Έχει δει τη σειρά ο γιος της και πώς σχολίασε την εμφάνισή της; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved