Behati Prinsloo: Η επιλόχειος κατάθλιψη και πώς την αντιμετώπισε το γνωστό μοντέλο

Το γνωστό μοντέλο, Behati Prinsloo και ο σύζυγός της και μέλος των Maroon 5, Adam Levine, είναι γονείς δύο υπέροχων κοριτσιών και η όμορφη μανούλα, πόσταρε στα social media, στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή!

Behati Prinsloo: Η επιλόχειος κατάθλιψη και πώς την αντιμετώπισε το γνωστό μοντέλο

Άλλωστε ξέρουμε, πόσο πολύ αρέσει στους followers να γνωρίζουν, πώς είναι η καθημερινότητα των αγαπημένων τους celebrity!

Όμως, τα πράγματα δεν ήταν από την αρχή τόσο εύκολα και χαρούμενα.

Μετά τη γέννα, όλα της φαινόντουσαν περίεργα, ενώ ο θηλασμός την είχε φέρει σε σημείο να είναι όλη μέρα με τις φόρμες. Αυτό δεν της άρεσε καθόλου και έπρεπε κάπως να το αντιμετωπίσει. Έτσι λοιπόν, μια μέρα σηκώθηκε και είπε: «Όχι, μου αρέσουν τα τζιν και πρέπει επιτέλους να φορέσω τζιν και T-shirt»!

Κάπως έτσι, η ζωή της πήρε την κανονική της ροή ξανά. Το μοντέλο, διευκρίνισε πως μετά από 15 χρόνια στο χώρο της μόδας, τώρα το μόνο που θέλει είναι να απολαμβάνει στιγμές με τα παιδιά της. Μάλιστα, της άρεσε περισσότερο όταν ήταν έγκυος, παρά η περίοδος που εργαζόταν. Όταν γέννησε το πρώτο της μωρό, η διαδικασία του θηλασμού ήταν για εκείνη κάτι αρκετά δύσκολο. Όμως, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, όλα ήταν πια πολύ πιο εύκολα.

Η ζωή τους πια είναι φανταστική!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2012, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά, το 2014!

Το 2017 και το 2018, η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την ζωή τους...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved