Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2019;

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά χαλαρά, όπως και θα έπρεπε και όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια δεν πρόκειται να ταράξει την καθημερινότητά μας. Αντίθετα, θα φροντίσει να την κάνει πιο ανάλαφρη και να της δώσει ποικιλία.

-Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 3/6, 13:00 μμ, στις 12° 33’ μοίρες των Διδύμων. Εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ήρθε η ώρα να κλείσετε τον κύκλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τελειώσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Ξεκινήστε μια καινούργια συναρπαστική και περιπετειώδη πορεία, κυνηγήστε τους στόχους και το όνειρό σας, ανοίξτε καινούργιους ορίζοντες. Οργανωθείτε, φανταστείτε, επεκταθείτε, μόνο μη σταθείτε στο ίδιο σημείο. Κυρίως, φροντίστε να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε και μην τα παρατήσετε στο πρώτο εμπόδιο. Ευνοημένοι θα είστε Υδροχόοι και Λέοντες ενώ εσείς, Σκορπιοί και Ταύροι, μάλλον θα κάνετε το μεγάλο κόλπο στα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

-Ο Ερμής, στις 4/6 στις 23:05 μμ θα μπει στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκούλης και μελιστάλαχτος, φέρνοντας μνήμες από τα παλιά και νοσταλγικές σκέψεις. Θα ευνοήσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους να κερδίσουν καρδιές, εντυπώσεις και θετικά σχόλια. Όσο για σας Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια γνωριμία, ιδέα ή...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved