Δεν φαντάζεστε πόσο κούκλα είναι η κόρη της Πάολας (pics)

Σίγουρα όσοι είστε θαυμαστές της Πάολας, ξέρετε ότι έχει μια κόρη, την Παολίνα!

Δεν φαντάζεστε πόσο κούκλα είναι η κόρη της Πάολας (pics)

Αλήθεια όμως, την έχετε δει ποτέ; Εμείς «πέσαμε πάνω» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μείναμε άφωνες πραγματικά από την ομορφιά της!

Η Πάολινα μεγάλωσε και ομόρφυνε πολύ. Μάλιστα αν δείτε φωτογραφίες με την μητέρα της Πάολα και τον πατέρα της, Φώτη Ζογλοπίτη, θα πείτε πώς μάλλον είναι αδέρφια και όχι μαμά, πατέρας και κόρη!

Η Παολίνα είναι 16 χρονών και λατρεύει το μπαλέτο. Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ της που τη δείχνουν να ποζάρει με τις πουέντ της.

Ο μπαμπάς της Φώτης Ζογλοπίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε γράψει με αφορμή τα γενέθλιά της στις 3 Απριλίου: «-Ποσό χρ έγινες???? -16... -Τι λες ρε Παολινα???? Δλδ εγώ ποσό έφτασα..???? - ..... (κάτι ακαταλαβίστικα). Θεέ μου πως περνάει ο χρόνος..?? Σαν χθες ήταν που άκουσα το πρώτο σου κλάμα , μπήκα στο δωμάτιο κ είδα την πιο ωραία εικόνα της ζωής μου...εσένα να είσαι αγκαλιά πάνω στην πιο ομορφη κ ευτυχισμένη γυναίκα του κοσμου...!! Από τότε...χιλιάδες μοναδικές στιγμές...μια μαγική σχέση μέσω της οποίας εσυ μας έμαθες πιο πολλά από ότι σου μάθαμε εμείς..!! Σήμερα..16 χρ μετά η μαμά σου κ εγώ είμαστε συγκινημένοι κ περήφανοι για το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα σου...!!! Συνέχισε έτσι το μαγικό ταξίδι της ζωής σου απολαμβάνοντας όσο πιο έντονα μπορεις κάθε της λεπτομέρεια κ κάθε της συναίσθημα...!!! Σαγαπαμε ως τον ουρανό κ πιο ψηλά».

Δείτε φωτογραφίες της κούκλας Παολίνας και σίγουρα θα μείνετε με στο στόμα ανοιχτό:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved