Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία από τον 'Ανδρο που δεν έχετε ξαναδεί (pics)

Νέα φωτογραφία από την 'Ανδρο δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη: H φωτογραφία από τον 'Ανδρο που δεν έχετε ξαναδεί (pics)

Τη δική της ξεχωριστή «καλημέρα» θέλησε να στείλει και σήμερα στους διαδικτυακούς της φίλους, η Ελένη Μενεγάκη. Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία από το αγαπημένο της νησί, την 'Ανδρο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει την επίγειο παράδεισό της στα απομονωμένα ‘Αχλα. Στην συγκεκριμένη περιοχή άλλωστε δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο σύζυγός της Μάκης Μαντζόπουλος.

Με κάθε λοιπόν ευκαιρία η Ελένη Μενεγάκη τα επισκέπτεται δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες από τις ομορφιές του νησιού και της συγκεκριμένης περιοχής, φυσικά.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, μας έχει εκπλήξει ευχάριστα καθώς κάθε φορά που πηγαίνει στα ‘Αχλα δεν σταματά να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί.

Να σημειωθεί ότι η Ελένη δεν επισκέπτεται το νησί μόνο το καλοκαίρι, αλλά ακόμα και το χειμώνα, όταν φυσικά το επιτρέπει ο καιρός.

Μια φωτογραφία λοιπόν από τον αγαπημένο της προορισμό επέλεξε για πρωινή καλημέρα. Δείτε την στη gallery που ακολουθεί όπως και αρκετές άλλες από προηγούμενες …εξορμήσεις της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved