Μαμά θηλάζει την 4χρονη κόρη της και το Internet έχει να πει πολλά γι' αυτό (vid)

Ακόμη και τώρα, φαίνεται ότι όλοι έχουν τη δική τους προσωπική γνώμη για τον θηλασμό.

Μαμά θηλάζει την 4χρονη κόρη της και το Internet έχει να πει πολλά γι' αυτό (vid)

Είτε είσαι υπέρμαχος του θηλασμού και ούτε κατά διάνοια δεν θες να σκεφτείς ότι θα δώσεις ξένο γάλα στο παιδί σου, είτε πιστεύεις ότι ο δημόσιος θηλασμός δεν είναι και ό,τι καλύτερο φαίνεται ότι οι μαμάδες μπορούν να τσακωθούν όταν έρχεται η ώρα να πιάσουν κουβέντα για το πώς επιλέγουν να ταΐσουν τα μωρά τους και μέχρι πότε.

Μια από αυτές τις μαμάδες είναι και η 35χρονη Leanne Allerton, που κρίθηκε άσχημα επειδή θηλάζει ακόμη την 4χρονη κόρη της Poppy.

«Πώς περιμένεις το παιδί σου να μεγαλώσει φυσιολογικά όταν το θηλάζεις δημόσια; Όταν ακόμη πίνει γάλα από το στήθος σου;», έγραψε μία μαμά κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε.

«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Αυτό δεν βοηθάει το παιδί σου να μεγαλώσει. Δεν είναι απαραίτητο να το θηλάζεις τόσα χρόνια. Πραγματικά μου φαίνεται αρρωστημένο!», έγραψε μία άλλο.

Μετά από αυτά τα σχόλια η μαμά του βίντεο αποφάσισε να πει το λόγο που το κάνει ακόμη.

«Οι άνθρωποι μου λένε ότι η Poppy επαναπαύεται επάνω μου και κακομαθαίνει. Δεν έχουν έτσι τα πράγματα όμως. Είναι ο προσωπικός μας χρόνος και τη βοηθάει. Είναι απλά η ρουτίνα μας, η ζωή μας και έτσι έχουμε μάθει!».

Ωστόσο η απάντησή της, εξόργισε ακόμη περισσότερο το διαδίκτυο.

«Μπορείς να δεθείς μαζί της απλά κρατώντας τη στην αγκαλιά σου και χαϊδεύοντας τη. Εννοώ, φαντάσου να πηγαίνει σχολειό και να τη θηλάζεις. Δεν χρειάζεται μητρικό γάλα σε αυτή την ηλικία!», έγραψε μια μαμά του διαδικτύου.

«Μαμά πρέπει να βρεις άλλο τρόπο για να δεθείς με το μικρό σου!».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας, ποια είναι η δική σας γνώμη κάνει καλά που θηλάζει ακόμη την 4χρονη κόρη της ή όχι;



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved