Μητρότητα: Η πιο ανεκτίμητη εμπειρία της ζωής σου

Είτε είσαι μητέρα, είτε πρόκειται να γίνεις, σίγουρα γνωρίζεις πως τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και τις δυνατές σχέσεις που καλλιεργείς μαζί τους, μέρα με τη μέρα.

Μητρότητα: Η πιο ανεκτίμητη εμπειρία της ζωής σου

Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε στιγμή. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Ακούν τις σκέψεις σου, στηρίζουν κάθε σου προσπάθεια και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσεις κάθε σου όνειρο, όσο μικρό ή μεγαλεπήβολο και αν είναι. Η δύναμη των σχέσεων σου είναι αυτή που σε βοηθάει να φτάσεις μακριά, ακόμη και πιο πέρα από όσο μπορούσες ποτέ να φανταστείς!

Μία δυνατή σχέση σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις το παραμύθι!

Όπως κάθε δυνατή σχέση, έτσι και αυτή της Alpha Bank με τη Mastercard, σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις ανεκτίμητες εμπειρίες παρέα με τους αγαπημένους σου στη μαγευτική Disneyland® Paris!

Οποιαδήποτε αγορά με κάρτα Alpha Bank Bonus Mastercard έως και τις 30 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει το εισιτήριο ενός μαγευτικού ταξιδιού για όλη σου την οικογένεια.
Πιο αναλυτικά, κάθε μήνα, 2 τυχερές οικογένειες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εκεί όπου η μαγεία συναντά την πραγματικότητα, στη Disneyland® Paris. Εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων και της τριήμερης διαμονής, οι 16 συνολικά τυχερές οικογένειες θα απολαύσουν δωροεπιταγές για γεύματα και ψώνια για όλα τα μέλη, καθώς και VIP fast passes για τα 2 συναρπαστικά πάρκα της Disneyland® Paris. Επιπλέον, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση θα αναδείξει την τυχερή οικογένεια που θα ζήσει τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα.

Κάνε και εσύ την αρχή για να ζήσεις περισσότερες ανεκτίμητες εμπειρίες με τους αγαπημένους σου, χρησιμοποιώντας απλά την Alpha Bank Bonus Mastercard σε κάθε σου αγορά. Γιατί μία δυνατή σχέση μπορεί να σε πάει μακριά, ακόμα και στη Disneyland® Paris!

Περισσότερες λεπτομέρειες και όροι του διαγωνισμού στο alpha.gr/cards.

alpha
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved