Πώς να καθαρίσετε την επίπεδη οθόνη της τηλεόρασής σας

Είναι μια από τις μεγαλύτερες οικιακές δυσκολίες: η σκόνη!

Πώς να καθαρίσετε την επίπεδη οθόνη της τηλεόρασής σας

Είναι παντού και ποτέ δεν μπορείτε να την ξεφορτωθείτε εντελώς. Η τηλεόραση φαίνεται να λειτουργεί σαν ένας μαγνήτης όταν πρόκειται για σκόνη, καθιστώντας τη λαμπερή τηλεόραση επίπεδης οθόνης γκρίζα με όλη τη σκόνη. Οι οθόνες τηλεοράσεων είναι πολύ ευαίσθητες κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεστε έναν ασφαλή τρόπο για να τις καθαρίσετε για να αποφευχθεί η καταστροφή τους.

Αυτά είναι που θα χρειαστείτε είναι:

ένα μαλακό ύφασμα, όπως ένα πανί μικροϊνών

ένα ήπιο σαπούνι πιάτων (προαιρετικά)

Πώς θα την καθαρίσετε

Απενεργοποιήστε την τηλεόραση. Μια κρύα οθόνη είναι πιο εύκολο να καθαριστεί από μια ζεστή οθόνη.

Ρίξτε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήστη που συνοδεύει την τηλεόραση. Περιλαμβάνει συχνά μια ενότητα σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού της τηλεόρασης και τι δεν πρέπει να κάνετε. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, θα αποτρέψετε την ακύρωση της εγγύησης.

Χρησιμοποιείτε πάντα ένα μαλακό πανί, όπως ένα πανί μικροϊνών. Σκουπίστε προσεκτικά την τηλεόραση καθαρά με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Αυτό θα απομακρύνει τη σκόνη, αλλά δεν θα αφαιρέσει τυχόν λεκέδες λίπους ή βρωμιά. Βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε την οθόνη πάρα πολύ.

Υπάρχουν ακόμα λεκέδες στην οθόνη σας; Στίψτε ελαφρά ένα πανί με καθαρό νερό και σκουπίστε προσεκτικά την οθόνη με αυτό. Σκουπίστε με ένα πανί μικροϊνών για να στεγνώσει.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι επίμονοι λεκέδες; Ίσως έχετε αγγίξει την οθόνη με λιπαρά δάκτυλα; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή σταγόνα σαπουνιού πιάτων σε ένα φλιτζάνι νερό και βουτήξετε το πανί σας στο μίγμα. Σκουπίστε την οθόνη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να στεγνώσετε την οθόνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved