Μαμά αγκαλιάζει για πρώτη φορά το πρόωρο μωρό της – Δείτε τη συγκινητική στιγμή (vid)

H μικροσκοπική Freya γεννήθηκε στις 26 εβδομάδες.

Μαμά αγκαλιάζει για πρώτη φορά το πρόωρο μωρό της – Δείτε τη συγκινητική στιγμή (vid)

Η Natasha Bjork Johnson, 31 ετών, ήταν έγκυος όταν άρχισε να αιμορραγεί την ώρα της εργασίας της και ο σύζυγός της Mark Brumby, 25 ετών, ο οποίος εργάζεται στον ίδιο χώρο την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο, οι μαίες μπορούσαν να δουν το κεφάλι της και μέσα σε λίγες ώρες γεννήθηκε. Καθώς ήταν πολλή μικρή μπήκε κατ’ ευθείαν στη μονάδα φροντίδας για τα πρόωρα». Η Freya πέρασε 16 εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε οκτώ μεταγγίσεις αίματος ενώ είχε βλάβη στον πνεύμονα της και σηψαιμία.

«Φοβόμουν τόσο πολύ την πρώτη φορά που την κράτησα. Νόμιζα ότι κάτι θα πάει στραβά, φοβόμουν ότι θα σταματήσει να αναπνέει», λέει η Natasha για την πρώτη φορά που κράτησε τη μικροσκοπική κορούλα της στην αγκαλιά της.

Η Freya, η οποία είναι τώρα 16 μηνών και 17 κιλά, αψήφησε όλες τις πιθανότητες που ήταν εναντίον της - κάτι που ώθησε τη μαμά της να μοιραστεί το βίντεο.

«Ελπίζω ότι το ταξίδι μου να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που έχουν πρόωρα μωρά, είναι ωραίο να μιλάς με γυναίκες που περνούν το ίδιο», λέει η Natasha σχετικά με την απόφασή της να δημοσιοποιήσει την ιστορία της.

Δείτε την πρώτη στιγμή που κράτησε τη Freya στην αγκαλιά της στο video.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved