Να τι φοβούνται οι άντρες στον έρωτα και μπορεί να το βάλουν στα πόδια!

Τα ερωτικά αισθήματα δεν κάνουν τους πάντες χαρούμενους!

Να τι φοβούνται οι άντρες στον έρωτα και μπορεί να το βάλουν στα πόδια!

Ναι φίλη μας! Όσο αγέρωχοι και σκληροί φαίνονται κάποιοι άντρες, τόσο περισσότερο φοβούνται -τις περισσότερες φορές- να αφεθούν στον έρωτα που νιώθουν για μια γυναίκα! Άλλος για να μη χάσει τον εαυτό του, άλλος για να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια και το ζώδιό του τον αποκαλύπτει!

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

ΚΡΙΟΣ: Φοβάται ότι η παθιασμένη του φύση μπορεί να τον κάνει ανεξέλεγκτο και τελικά να βρεθείτε χωρισμένοι και άσχημα τσακωμένοι. Ξέρει ότι βγάζει ένταση και του αρέσει να ζει τα πάντα με όλο του το είναι, όμως δε θέλει να είναι η αιτία που αυτός ο έρωτας θα πεθάνει, πριν καλά-καλά γεννηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάται κυρίως την επίδραση που θα έχεις πάνω του. Ξέρει ότι μπορεί να κολλήσει άσχημα μαζί σου και μετά εσύ να βρεις κάποιον άλλον και να τον παρατήσεις, κάτι που θα του πάρει αρκετό καιρό για να το ξεπεράσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος του είναι μήπως μετά τα πρώτα γέλια έρθουν τα... κλάματα. Το ότι ταιριάζετε στο σεξ δε σημαίνει ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε κιόλας και η ασυνεννοησία στην καθημερινότητά του είναι κάτι που δε μπορεί να αντέξει, οπότε...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved