Καλομοίρα: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της και πόσο όμορφη είναι (pics)

Η μικρή Αναστασία γιόρταζε και η περήφανη μανούλα δημοσίευσε φωτογραφία της!

Καλομοίρα: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της και πόσο όμορφη είναι (pics)

Η Καλομοίρα είναι μια εξαιρετική μαμά και κάνει τα πάντα για να είναι τα παιδιά της ευτυχισμένα και υγιή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα δίδυμα αγόρια της και την μικρή Αναστασία που πραγματικά της έχει κλέψει την καρδιά. Κορίτσι βλέπετε!

«Είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό κορίτσι. Μια γλυκιά τσαχπίνα που χαμογελάει συνεχώς. Τα αγόρια την αγαπούν πολύ, αλλά κάποιες φορές στο παιχνίδι τη σπρώχνουν και αρχίζει τσακωμός – φυσικά τους σπρώχνει κι εκείνη! Είναι και πριγκίπισσα και αγοροκόριτσο. Αυτό που προσπαθώ να περνάω στα παιδιά μου είναι να είναι πάντα αγαπημένα και ενωμένα. Είναι το πιο σημαντικό στη ζωή. Πάντα είχα στο μυαλό μου πως τα φώτα και η δημοσιότητα κάποια στιγμή θα σταματήσουν να υπάρχουν. Και είναι λογικό. Η οικογένεια, η αγάπη και οι αληθινοί φίλοι θα είναι για πάντα», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People, η όμορφη τραγουδίστρια.

Όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις της η Καλομοίρα έχει σκεφτεί ότι η δημοσιότητα δεν θα υπάρχει για πολλά χρόνια, για αυτό το λόγο και «επενδύει» πολλά περισσότερα στη σχέση της με την οικογένειά της, τις στιγμές που προσφέρει στα παιδιά της, τις φιλίες της και όχι τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα δίδυμα αγόρια της είναι πια έξι χρονών, ενώ η κορούλα της η Αναστασία το καλοκαίρι θα γίνει τριών. «Πρέπει να τα δεις Ελένη μου να παίζουν και τα τρία μαζί! Το κορίτσι είναι διαφορετικό… Μιλάμε με τα μάτια ήδη!», είπε η Καλομοίρα, πριν μερικούς μήνες στην Εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφερόμενη στη διαφορετική σχέση που έχει με την Αναστασία.



Στη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες με αφορμή την ονομαστική γιορτή της Αναστασίας, η μικρή φαίνεται να ποζάρει όλο νάζι και εμείς απλά διαπιστώνουμε πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη είναι και πόσο πραγματικά μοιάζει με την Καλομοίρα.

«Χρόνια πολλά στην μικρή μου superstar. Ελπίζω όλοι να είχατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Καλή Δευτέρα παιδιά!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Δείτε τη στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved