Kris Jenner: Αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνουν οι Kardashians για ένα post στα social media (pics)

Οι Kardashians και οι Jenners ή αλλιώς οι KarJenners είναι μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου.

Kris Jenner: Αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνουν οι Kardashians για ένα post στα social media (pics)

Κάνοντας μια βόλτα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, βλέπει κανείς φωτογραφίες με τα παιδιά τους, φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, αλλά και πολλές πολλές διαφημίσεις προϊόντων.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα στους New York Times, η Khloe και η Kim Kardashian, είχαν δηλώσει πως στα social media διαφημίζουν μόνο τα προϊόντα εκείνα που πιστεύουν πολύ και τα χρησιμοποιούν και οι ίδιες.

posa xrimata kerdizoun oi kardashian apo ta post 7

Η Kim μάλιστα είχε σημειώσει πως η δουλειά αυτή εκτός από κερδοφόρα, της δίνει και το πλεονέκτημα να βρίσκεται πάντα δίπλα στην οικογένειά της, κάτι που δεν είναι εύκολο στις μέρες μας.

Η μαμά και μάνατζερ Kris Jenner τώρα, μιλώντας στο CBS Sunday Morning, δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα παίρνουν οι κόρες της για να ανεβάσουν ένα post στα social media, στα οποία φυσικά και μετρούν εκατομμύρια followers.

posa xrimata kerdizoun oi kardashian apo ta post 14

Όπως επεσήμανε η ίδια, υπάρχει διαφορετική χρέωση για τα post στα Instastories, διαφορετική για το Facebook και διαφορετική αν είναι μια κανονική ανάρτηση στο Instagram.

Επίσης, είπε πως τα πιο κερδοφόρα είναι τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με φαρμακευτικά προϊόντα, χωρίς φυσικά να αναφέρει τις μάρκες, λέγοντας όμως πως για κάθε ανάρτηση μπορεί να πάρουν «6 figures» και αυτό μεταφράζεται ως... εκαντοντάδες χιλιάδες δολάρια.

posa xrimata kerdizoun oi kardashian apo ta post 6

Μάλιστα, όπως είπε, αν κάποια από τις κόρες της χρειαστεί να δοκιμάσει κάποιο προϊόν ή να το βάλει στο σώμα της- για παράδειγμα να πιει κάποιο τσάι ή να δοκιμάσει μια κρέμα σώματος, τότε η τιμή αυξάνεται κατακόρυφα!

Η αλήθεια λοιπόν είναι πως οι Kardashians, έχουν καταφέρει να βγάζουν εκατομμύρια από τα social media και οι διαφημιστικές εταιρίες κάνουν ουρά στα πόδια τους. Και απ’ ότι δείχνουν και τα νούμερα, το κάνουν καλά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved