Khloe Kardashian: Δεν φαντάζεστε πόσο κόστισαν τα μπαλόνια στο πάρτι της κόρης της! (pics)

Το πάρτι της True θα μείνει στην ιστορία των παιδικών πάρτι!

Khloe Kardashian: Δεν φαντάζεστε πόσο κόστισαν τα μπαλόνια στο πάρτι της κόρης της! (pics)

Η κόρη της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, True, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με ένα παιδικό πάρτι που θα μείνει στην ιστορία των πάρτι που διοργανώνουν οι Kardashians αφού ήταν το πιο εντυπωσιακό έως σήμερα.

Μαμά και κόρη, φορούσαν ίδια μεταξωτά φορέματα σε γκρι-γαλάζια απόχρωση και κατάφεραν να ξετρελάνουν τους φίλους τους με την εμφάνισή της μέσα από εφέ καπνού.
Όλος ο χώρος ήταν διακοσμημένος με πολύχρωμες ομπρέλες σε παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου, του κίτρινου, του πράσινου και του ροζ, υπήρχε μαλλί της γριάς σε σχήμα αρκουδάκι που το έφτιαχναν επί τόπου στα καλεσμένα παιδιά, γλειφιτζούρια, μπισκότα, καραμέλες, μπαλόνια, πόνυ και πραγματικά το πάρτι της True ήταν εντυπωσιακό.
Το πιο εντυπωσιακό όμως από όλα ήταν ο στολισμός με μπαλόνια. Δεν μιλάμε για μια απλή, συνηθισμένη διακόσμηση όπως ήδη θα έχετε καταλάβει.

Η ειδική των μπαλονιών, Caoy Byrne, η οποία δημιουργούσε συνθέσεις μπαλονιών για τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Obama, δήλωσε στο περιοδικό People ότι εκτιμά πώς η διακόσμηση του πάρτι με τα μπαλόνια πιθανότατα κόστισε στα 8.500 δολάρια συνολικά! Σε περίπτωση που έχουν χρησιμοποιήσει διπλά μπαλόνια – το ένα μέσα στο άλλο – για να έχουν το καλύτερο δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα (τεχνική που χρησιμοποιείται συχνά στις διακοσμήσεις) η Byrne εκτιμά ότι το κόστος μπορεί να έφτανε και στις 15.000 δολάρια!

Το πάρτι διακοσμήθηκε με 1.200 έως 2.000 μεμονωμένα μπαλόνια, ενώ για την αψίδα που πλαισίωνε το τραπέζι θα πρέπει να είχαν χρησιμοποιηθεί από 200 έως 300 ακόμη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Byrne.

Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved