Σ. Τσιμτσιλή: Ο γιος της έχει γενέθλια - Ο πρώτος χρόνος με το μωρό μέσα από φωτογραφίες (pics&vid)

Κι όμως πέρασε ένας χρόνος! Μπορεί ο μικρός να έχει αύριο τα γενέθλιά του, εμείς όμως είπαμε να του κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σήμερα!

Σ. Τσιμτσιλή: Ο γιος της έχει γενέθλια - Ο πρώτος χρόνος με το μωρό μέσα από φωτογραφίες (pics&vid)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε για τρίτη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 8 το πρωί της Παρασκευής 27 Απριλίου, την ώρα που ξεκινούσε το Happy Day στον Alpha!

Τα νέα ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day, μερικά λεπτά μετά τις 09:00. «Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.



Οι φήμες για την τρίτη εγκυμοσύνη και η επιβεβαίωση

Τον Νοέμβριο του 2017 οι φήμες που την ήθελαν έγκυο για τρίτη φορά όλο και φούντωναν περισσότερο, με τους δημοσιογράφους να περιμένουν πώς και πώς για ένα σχόλιό της, την επιβεβαίωση ή έστω την διάψευση.

Η ίδια ωστόσο επιβεβαίωσε το νέο μέσα από την εκπομπή της κάπως έτσι:



Ποτέ δεν είχε κρύψει ότι θέλει μεγάλη οικογένεια

Η Σταματίνα το Φθινόπωρο του 2017 είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να κάνει τρίτο παιδί αναφέροντας: «Θέλουμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά. Πάντως, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι.Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή. Έτσι δεν νιώθω τύψεις και ενοχές για την πρωινή δουλειά μου. Είναι κάτι δημιουργικό, προσφέρω στην οικογένεια μου με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και νιώθω ολοκληρωμένη. Αυτή είναι ή αλήθεια μου και δεν θέλω να περάσω μια ψεύτικη εικόνα».

Η γέννηση του μικρού Ιωάννη Εφραίμ

Ο μικρός γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 2018, ζύγιζε 2.900 γρμ. και ήταν υγιέστατος.

Λίγες μέρες αργότερα η όμορφη παρουσιάστρια βγήκε από το μαιευτήριο χαλαρή, χαμογελαστή και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Τα κορίτσια της, Νάγια και Μαίρη δεν ήταν μαζί τους γιατί είχαν σχολείο. Μπορεί να μην μπόρεσαν να δουν τον αδερφό τους στο μαιευτήριο, όμως μετά το σχόλασμα η έκπληξή τους, τους περίμενε στο σπίτι.

stamatina tsimtsili o gios tis exei genethlia 1

Η ζωή με τρία παιδιά

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της ότι η ζωή της άλλαξε αρκετά μετά την έλευση του γιου της: «Πριν επιστρέψω στη δουλειά, ήταν λίγο πιο εύκολα, με την έννοια ότι τα κορίτσια έφευγαν από το σχολείο και προσπαθούσα κάπως να αναπληρώσω τις χαμένες ώρες ύπνου. Τώρα δεν ξέρω που να πρωτογυρίσω… Στο "μαμά" της Νάγιας και της Μαίρης, στο μωρό; Ευτυχώς, έχω πολλή βοήθεια και από τον Θέμη και από την μητέρα μου και από την πεθερά μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο ΤV Έθνος.

Πλέον τα πράγματα για την ίδια είναι λίγο πιο εύκολα μιας και ο Ιωάννης Εφραίμ έχει μεγαλώσει αρκετά και τα καθημερινά επιτεύγματά του είναι εκείνα που τραβούν την προσοχή της οικογένειάς.

Τα πρώτα βήματα, από το μπιμπερό στο ποτήρι, οι νέες τροφές, οι πρώτες λέξεις, είναι όλα εκείνα που κάνουν τη Σταματίνα να γεμίζει με περηφάνια καθημερινά, βλέποντάς τον να μεγαλώνει.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως μετά από δυο πανέμορφες κορούλες, το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει και τον γιο και η έλευση του βενιαμίν ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved