Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της (pics)

Ένα flashback στην περσινή χρονιά, όταν ήταν έγκυος στο γιο της, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα insta story στο οποίο διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα και έχει στο πλευρό τις δύο κόρες της, Νάγια και Μαίρη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έγινε για τρίτη φορά μανούλα στις 27 Απριλίου του 2018. Ο Ιωάννης Εφραίμ, ζύγιζε 2.900 γρ. και ήταν υγιέστατος.

«Δεν ξέρω πού να πρωτογυρίσω... στο "Μαμά!", της Νάγιας, της Μαίρης ή στο μωρό;», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο ΤV Έθνος. Πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, τα κορίτσια το πρωί είναι στο σχολείο και μικρός Ιωάννης Εφραίμ, περιμένει στο σπίτι τη μαμά του είτε έχοντας κοντά του τη μια γιαγιά (μαμά Σταματίνας) είτε έχοντας την άλλη γιαγιά (μαμά Θέμη Σοφού). Νιώθει τυχερή που έχει τους γονείς της και τα πεθερικά της κοντά της, ώστε να τη βοηθούν, γιατί κακά τα ψέματα, αν είσαι μαμά και δη εργαζόμενη, χωρίς βοήθεια, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Το αγοράκι της που θα γίνει ενός σε λίγες μέρες, προσπαθεί να πει τις πρώτες του λεξούλες. Όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Happy Day: «Ακόμα καθαρά δεν λέει μπαμπά και μαμά...»

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν ήταν έγκυος στο γιο της καθώς και φωτογραφίες με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved