Δείτε πώς παρουσίαζε στο παρελθόν η βασιλική οικογένεια τους νεογέννητους διαδόχους (vid)

Από το παρελθόν στο παρόν - Αλήθεια, πόσα έχουν αλλάξει;

Δείτε πώς παρουσίαζε στο παρελθόν η βασιλική οικογένεια τους νεογέννητους διαδόχους (vid)

Μιας και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την ανακοίνωση της γέννησης του μικρού διαδόχου του θρόνου, ένα βίντεο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε έξω από την ιδιωτική κλινική για τη γέννηση του William, μέχρι τη στιγμή που νεαρός πρίγκιπας έκανε ζαβολιές με την εξαδέλφη του Zara Tindall στη βάφτιση του αδερφού του πρίγκιπα Harry.

Στιγμές που κάποιοι από εμάς έχουν ζήσει και κάποιοι δεν έχουν δει ποτέ.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εγκυμοσύνη και η γέννηση ενός διαδόχου του βρετανικού θρόνου είναι κορυφαίο νέο και όλοι περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα γεννηθεί το μωρό που αναμένεται. Όπως για παράδειγμα γίνεται αυτή τη στιγμή, που όλοι περιμένουν να δουν τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού του πρίγκιπα Harry.

Πώς όμως γεννιόντουσαν τα μωρά στο παρελθόν και πώς ανακοίνωναν τη γέννησή τους;

Στο παρελθόν τα μωρά συνήθως τα γεννούσαν στο σπίτι και δεν τα έβλεπε κανείς για μήνες, μερικές φορές μάλιστα μέχρι τη γέννησή τους, αν και κάποια πορτραίτα τους, δίνονταν στη δημοσιότητα.

Όλα αυτά άλλαξαν όμως με την πριγκίπισσα Diana, που επέλεξε να γεννήσει τον πρωτότοκο γιο της, πρίγκιπα William, το 1982. Μερικές ώρες μετά τη γέννηση του γιου της στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo, η Diana βγήκε στην είσοδο κρατώντας τον γιο της μπροστά στο πλήθος που την περίμενε.

Το ίδιο έκανε και με τη γέννηση του πρίγκιπα Harry, δύο χρόνια αργότερα. Τα βήματά της ακολούθησε και η Kate Middleton αρκετά χρόνια αργότερα. Και τα τρία παιδιά της, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, γεννήθηκαν στην ίδια πτέρυγα με τον πατέρα τους και η Δούκισσα μαζί με τον σύζυγό της, εμφανίστηκαν εξίσου στην είσοδο για να γνωρίσει ο κόσμος τα νεογέννητα αγγελούδια τους.

Αυτή την παράδοση, ωστόσο φαίνεται ότι θα σταματήσει η Meghan Markle, που αποφάσισε όπως φαίνεται να ακολουθήσει το παλαιότερο παράδειγμα. Μια ιδιωτική γέννηση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved