Να τι κάνει ο πρίγκιπας Harry όσο η Meghan περιμένει την ημέρα τοκετού (pics)

#babysussex: τι κάνει ο πρίγκιπας Harry;

Να τι κάνει ο πρίγκιπας Harry όσο η Meghan περιμένει την ημέρα τοκετού (pics)

Meghan και Harry από μέρα σε μέρα περιμένουν να γίνουν γονείς.

Ο Δούκας του Sussex είναι αρκετά απασχολημένος όσο η σύζυγός του Δούκισσα του Sussex βρίσκεται στο σπίτι και ανυπομονεί για την άφιξη του πρώτου της παιδιού.

Ο πρίγκιπας Harry, που πρόσφατα μετακόμισε στο νέο του σπίτι στο Frogmore Cottage στο Windsor, επισκέφθηκε το Chatham House όπου συνάντησε μέλη του Ινστιτούτου Royal Institute of International Affairs.


https://www.instagram.com/p/BwW_s5OHRiG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αν και δεν ξέρουμε πότε γεννά ακριβώς η Meghan Markle, οι θαυμαστές της έχουν πεισθεί ότι το αγοράκι ή κοριτσάκι (εμείς πιστεύουμε κοριτσάκι) θα γεννηθεί το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι θα γεννηθεί το μωρό της στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση για τη γέννηση του έβδομου στη διαδοχή του θρόνου, διαδόχου.

Η ανακοίνωση έλεγε: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex νιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη για τις ευχές που έχουν δεχθεί από τους πολίτες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και παντού στον κόσμο, καθώς προετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους. Οι αυτού υψηλότητες έχουν πάρει την προσωπική απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδιά τους για την άφιξη του μωρού. Οι δυο τους ανυπομονούν να μοιραστούν τα υπέροχα νέα του με όλους, αφού έχουν πρώτα οι ίδιοι την ευκαιρία να γιορτάσουν το γεγονός ιδιωτικά ως οικογένεια!».

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / sussexroyal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved