Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του. Αναγνωρίζετε ποια διάσημη είναι; (pics)

Η διάσημη μαμά ευχήθηκε στη διάσημη κόρη μέσα από παλιές φωτογραφίες…

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του. Αναγνωρίζετε ποια διάσημη είναι; (pics)

Τα χρόνια περνούν γρήγορα. Τα παιδιά μεγαλώνουν, ζουν τη δική τους ζωή, κάνουν τα δικά τους παιδιά… Τα οικογενειακά άλμπουμ με φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια ανοίγουν σε επετείους, όπως τα γενέθλια, και προκαλούν σε όλους συναισθήματα νοσταλγίας.

Με αφορμή τα 40α γενέθλια της κόρης της η διάσημη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες από όταν ήταν μικρή αλλά και πιο πρόσφατες.

«Χαρούμενα γενέθλια Birthday Kourtney!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες 40!! Σ΄ αγαπώ περισσότερο απ’ ότι μπορείς να φανταστείς…. Θα είσαι πάντα το μωρό μου. Είμαι ευλογημένη πέρα απ’ όσο μπορώ να πω με λόγια που είμαι η μαμά σου και σε έχω δίπλα μου σε αυτή την πολύτιμη ζωή… είσαι η καρδιά μου και είμαι αιώνια ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε. Σε αγαπώ, η μαμά σου» έγραψε η Kris Jenner για να ευχηθεί στην κόρη της Kourtney Kardashian.

Η ευτυχισμένη μαμά και γιαγιά δημοσίευσε και φωτογραφίες της Kourtney με τα δικά της παιδιά Mason, 9, Penelope, 6 και Reign, 4.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved