Meghan Markle: Αυτό είναι το νοσοκομείο που ενδέχεται να γεννήσει - Φώτο από τη σουίτα (pics)

Frimley Park Hospital: Το πιο πολυτελές νοσοκομείο στην περιοχή που μένει το ζευγάρι.

Meghan Markle: Αυτό είναι το νοσοκομείο που ενδέχεται να γεννήσει - Φώτο από τη σουίτα (pics)

Τώρα που η ανακοίνωση είναι επίσημη, όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο η μέρα τοκετού της Μeghan Markle όσο και η τοποθεσία, το που δηλαδή θα γεννήσει, θα παραμείνουν κρυφές καθώς το ζευγάρι θέλει να περάσει ιδιωτικά τις πρώτες στιγμές της γέννησης του παιδιού του.

Ωστόσο, όλοι πιστεύουν πως αν η Δούκισσα δεν επιλέξει τον τοκετό στο σπίτι, να μεταβεί στο Frimley Park Hospital, νοσοκομείο που βρίσκεται δίπλα στο νέο της σπίτι. To νοσοκομείο που απέχει μόλις μισή ώρα από το Frogmore Cottage του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, είναι το ίδιο που επέλεξε και η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ τα δύο παιδιά της.

Το νοσοκομείο διαθέτει σουίτες με διπλά κρεβάτια, χαμηλό φωτισμό και πισίνα για τοκετό στο νερό. Κάτι που επιθυμεί και η ίδια η Meghan Markle. Το μενού του νοσοκομείου περιέχει τα πάντα και μάλιστα καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και ανθρώπων που ακολουθούν μια vegan διατροφή.

Μια μαμά ελπίζει η Meghan Markle, να μην περιμένει στη «σειρά» για να γεννήσει στην πισίνα με το νερό, μιας και το νοσοκομείο διαθέτει μόνο μία πισίνα. «Η Meghan και εγώ γεννάμε περίπου την ίδια περίοδο. Ελπίζω όμως να μην γεννήσουμε την ίδια μέρα γιατί γνωρίζω ότι θα λάβει ιδιαίτερη μεταχείρηση και πιθανότατα να θέλει και το ίδιο δωμάτιο που θέλω εγώ!», είπε αστειευόμενη η μέλλουσα μαμά Adele Mayo, στο Hello.com.

Η πτέρυγα τοκετών του νοσοκομείου έχει 12 δωμάτια αλλά η Mulberry σουίτα, είναι καλύτερη όλων. Η σουίτα έχει 6 ιδιωτικά δωμάτια και στο ένα από αυτά υπάρχει η πισίνα τοκετού. «Προετοιμάζομαι ήδη για να έχω έναν φυσιολογικό τοκετό», αναφέρει η Adele και συνεχίζει, «Η Mulberry σουίτα προσφέρει χαμηλό φωτισμό, αρωματοθεραπεία και μια πισίνα ώστε να γεννήσεις στο νερό. Μοιάζει αρκετά με spa κάτι που μου αρέσει πολύ. Προσεύχομαι να είναι διαθέσιμη την ημέρα που θα γεννήσω επειδή υπάρχουν μόνο έξι δωμάτιο και ένα με πισίνα. Αυτό έχω ονειρευτεί!».



Μπορεί το νοσοκομείο Frimley Park να μην είναι τόσο εντυπωσιακό και χλιδάτο όσο η Lindo Wingn στην ιδιωτική κλινική του St Mary's Hospital στο Λονδίνο όπου γέννησε η Δούκισσα το Cambridge, αλλά έχει εξίσου πολυτέλειες. «Το φαγητό, για φαγητό νοσοκομείου είναι τέλειο!», αποκάλυψε μια άλλη μαμά η Jessica Moore. «Είναι πραγματικά καλό, νόστιμο και υγιεινό φαγητό της ώρας. Επίσης μπορείς να έχεις και ένα vegan burger αν το θες!».

Αν η Meghna αποφασίσει να γεννήσει σε αυτό το νοσοκομείο, θα ακολουθήσει τα βήματα της Σοφίας, Κόμισσας του Ουέσσεξ. Η Σοφία γέννησε και την κόρη της Louise Windson και τον γιο της James σε αυτό το νοσοκομείο. Μάλιστα αναγκάστηκε να γεννήσει με επείγουσα καισαρική τομή την κόρη της Louise, πρόωρα το 2003.

Δείτε φωτογραφίες από το νοσοκομείο στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Facebook account / Frimley Park Maternity Unit

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved