9χρονη θέλει να βοηθήσει τα άρρωστα παιδιά και μάζεψε 1.100 σοκολατένια αυγά! (vid)

Κάθε Πάσχα τα μοιράζει η ίδια σε δύο νοσοκομεία και ένα παιδικό ξενώνα στην πόλη της.

9χρονη θέλει να βοηθήσει τα άρρωστα παιδιά και μάζεψε 1.100 σοκολατένια αυγά! (vid)

Η 9χρονη Jasmine Parker, από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, έχει συλλέξει 1.100 αυγά σοκολάτας για άρρωστα παιδιά τα τελευταία τρία χρόνια.

Η περήφανη μαμά της Maggie Johnston, 32 ετών, δήλωσε ότι έχει πολύ μικρή συμμετοχή καθώς ο ρόλος της είναι απλά να τη βοηθήσει να φορτώσει το αυτοκίνητο και να μεταφέρει την κόρη της από το ένα μέρος στο άλλο.

«Η Jasmine ήταν πάντα γεμάτη καλοσύνη, οπότε δεν μου έκανε εντύπωση όταν στα έξι της με ρώτησε αν το λαγουδάκι του Πάσχα επισκέπτεται παιδιά που νοσηλεύονται και αρρωσταίνουν. Της απάντησα «όχι» και εκείνη τότε είχε αυτή τη φοβερή ιδέα!», εξηγεί η μαμά της.

Αρχικά η Jasmine έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και έλαβε τα πρώτα 171 αυγά από τους φίλους και την οικογένεια. Από τότε οι δωρέες κάθε χρόνο αυξάνονται όχι μόνο από κατοίκους της πόλης ή τοπικές εταιρείες αλλά και από άλλες χώρες όπως η Σκωτία που δώρισε φέτος 50 αυγά. Το ίδιο συγκινητική είναι η συμμετοχή και εθελοντών που βοηθούν μαμά και κόρη να μεταφέρουν και να μοιράσουν τα τόσα πολλά αυγά, για τον καλό αυτό σκοπό.

Φέτος, μέχρι στιγμής τα αυγά που έχουν συγκεντρώσει στο σαλόνι τους φτάνουν τα 650!

Δείτε στο video τη Jasmine να εξηγεί η ίδια την κίνηση ανθρωπιάς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved