Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Απριλίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Απρίλιο

Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Απριλίου

Ερωτικές σημαντικές υπογραμμίσεις για το υπόλοιπο του μήνα Απριλίου!

Ο μήνας συνεχίζει να βαδίζει σε ωραία ερωτικά μονοπάτια κι όλα μοιάζουν (μα και είναι!) ανθηρά για το υπόλοιπο του μήνα! Μήνας Πασχαλιάτικος, μα καθαρός πλανητικά, ο Απρίλιος έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τα περισσότερα ζώδια ευτυχισμένα! Μέχρι τις 20, ο Ήλιος θα είναι στον Κριό, μα στις 17 και τις 20, ο Ερμής κι η Αφροδίτη, αντίστοιχα, έρχονται να πάρουν την θέση του, μιας και «αποδημεί» για τον Ταύρο! Ας τα πιάσουμε ένα- ένα όμως!

Κριάρια, Ζυγοί, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες, περνάτε όμορφα έχοντας τον πλανήτη της επικοινωνίας, αλλά και της αγάπης σε υπέροχη όψη! Οι Κριοί και οι Ζυγοί είστε τρελά ευνοημένοι/ες και καλά θα κάνετε να μετρήσετε τις ευλογίες σας, αλλά και να κουνήσετε τα χεράκια σας, ώστε να προκαλέσετε λιγάκι την τύχη σας! Λέοντες και Τοξότες, θα ανάψουν τα «αίματα» και θα ζητάει περιπέτεια και ρίσκο ο οργανισμός σας! Κοινώς, θα περάσετε σε ωραία φάση εξωστρέφειας, αλλά όπως σας προανέφερα, καλό θα ήταν να τα παίξετε όλα για όλα! Αν όχι τώρα, πότε; Παρθένοι μου, σεξάκι σας τάζω, αλλά κι ωραίες αποκαλύψεις (για όσοι/ες είστε δεσμευμένοι/ες!). Μπορώ, επίσης, να σας πω ότι θα μπείτε σε μια ωραία περίοδο που δε θα σκέφτεστε τις συνέπειες, απλά, θα πράττετε και πολύ καλά θα κάνετε!

Με τον Ήλιος να περνά στον Ταύρο στις 20, αλλά και τον Ουρανό που βρίσκεται από τον προηγούμενο μήνα σε αυτό το ζώδιο, Ταύροι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, αλλά και Καρκίνοι θα νιώσετε κάτι να αλλάζει, όχι στον τρόπο που ενεργούν οι άλλοι, αλλά σε αυτόν που σκέφτεστε και πράττετε εσείς. Ταύροι και Σκορπιοί μπορεί και να αισθανθείτε και λίγο άβολα με την εσωτερική σας τάση για αλλαγή, για έναν και μοναδικό λόγο: γιατί τις μισείτε! Κατά τα άλλα όμως, ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα και ξαφνιαστείτε με κάποια πρόταση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved