Δείτε τι κάνει διάσημος τραγουδιστής και πώς τον μιμείται ο 15 μηνών γιος του (vid +pics)

Ποιος μιμείται ποιον…

Δείτε τι κάνει διάσημος τραγουδιστής και πώς τον μιμείται ο 15 μηνών γιος του (vid +pics)

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι μπαμπάς διδύμων. Η κόρη του Lucy και ο γιος του Nicholas, που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018, άλλαξαν τελείως τη ζωή του και ο ίδιος δηλώνει χαζομπαμπάς.

Μαζί με την εξίσου πολύ γνωστή σύζυγό του, κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη και η γέννηση των παιδιών τους ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές τους. Τους αποζημίωσαν όμως στη συνέχεια και με το παραπάνω, καθώς δημοσίευσαν στο λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες με τα νεογέννητα μωρά. Και δεν ήταν οι μοναδικές.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρότι κάνει ότι μπορεί για να μην προβάλει την προσωπική του ζωή, ωστόσο, αρκετά συχνά ανεβάζει στο Instargam βίντεο -κυρίως- με τα κατορθώματα των παιδιών του.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο ο Enrique Iglesias είναι μαζί με τον γιο του Nicholas ο οποίος μιμείται μοναδικά τον μπαμπά του.


https://www.instagram.com/p/Bv69M9NhSUa/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την Anna Kournikova από το 2001. Το 2013 χώρισαν αλλά μετά από λίγο καιρό, επανασυνδέθηκαν και το 2018 έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες του διάσημου μπαμπά με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved