Anna Kournikova - Enrique Inglesias: Επιτέλους δημοσίευσαν τις πρώτες φώτο με τα δίδυμα

Anna Kournikova - Enrique Inglesias: Οι φωτογραφίες των διδύμων κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου!

Anna Kournikova - Enrique Inglesias: Επιτέλους δημοσίευσαν τις πρώτες φώτο με τα δίδυμα

Τι και αν η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τα «βλέμματα» όλα τα τράβηξαν οι φωτογραφίες με τα αξιολάτρευτα και πανέμορφα δίδυμα των Anna Kournikova και Enrique Inglesias!

Όπως σας είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες ο 42χρονος τραγουδιστής και η 36χρονη τενίστρια, υποδέχτηκαν δίδυμα κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από ένα μήνα περίπου. Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Enrique Inglesias δημοσίευσε φωτογραφία με το ένα μωράκι όσο και η Anna Kournikova με το άλλο, ο καθένας στο δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

«Ο ήλιος μου», σχολίασε ο Enrique στη φωτογραφία που τον δείχνει να είναι ξαπλωμένος με το ένα μωράκι και με το ίδιο σχόλιο συνόδευσε και η πρώην αθλήτρια τη δική της φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της και να φιλά το άλλο μικράκι της!

Κανένας από τους δυο δεν αποκάλυψε σε ποια φωτογραφία είναι η μικρή Lucy και σε ποια ο μικρός Nicholas (τα ονόματα που διάλεξαν για τα δίδυμάκια τους).

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη όλους αυτούς τους μήνες ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους θαυμαστές τους, όταν τα νέα της γέννησης των διδύμων, έγιναν γνωστά.

Ο Enrique και η Anna, είναι μαζί περίπου 16 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του videoclip του τραγουδιστή Escape.

Δείτε τις φωτογραφίες των διδύμων στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Enrique Iglesias - Anna Kournikova: Απέκτησαν δίδυμα! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved