Meghan - Harry: Ποιο όνομα θα δώσουν στο μωρό τους;

Το όνομα του μωρού είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς.

Meghan - Harry: Ποιο όνομα θα δώσουν στο μωρό τους;

Μάλιστα, όταν η γυναίκα ανακοινώνει στον σύντροφό της πώς είναι έγκυος, η αναζήτηση του ονόματος που θα του δώσουν είναι από τα πρώτα πράγματα που τους απασχολεί.
Αυτό, ισχύει για όλα τα ζευγάρια, ακόμα και για τους γαλαζοαίματους, αφού και εκείνοι άνθρωποι είναι και έτσι δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν.

Εάν το μωρό της Meghan και του Harry είναι κορίτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα της Αυστραλίας αναμένεται να του δώσουν το όνομα της Diana.

Δεύτερες επιλογές για το όνομα είναι Grace και Alice, το όνομα της μητέρας του πρίγκιπα Φίλιππου. Αυτό ήταν επίσης μια κορυφαία επιλογή όταν η Kate Middleton ήταν έγκυος με την πριγκίπισσα Charlotte, και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια Alice θα είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας.

Εάν γεννηθεί αγόρι, τα επικρατέστερα ονόματα είναι Edward και Albert το όνομα του πατέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα ονόματα όπως το James, Henry and Spencer τα οποία μπορεί να μην είναι συνηθισμένα για την βασιλική οικογένεια, αλλά υπάρχουν μέσα στη λίστα των προβλέψεων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved