Meghan Markle: Δείτε τις καλύτερες δημόσιες εμφανίσεις της λίγο πριν γεννήσει (pics)

Οι στιλιστικές επιλογές της Meghan Markle με φουσκωμένη κοιλίτσα που έχουν συζητηθεί πολύ.

Meghan Markle: Δείτε τις καλύτερες δημόσιες εμφανίσεις της λίγο πριν γεννήσει (pics)

Κάθε δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex, που περιμένει το πρώτο της παιδί, απασχολεί για μέρες τα διεθνή μέσα. Οι στιλιστικές της επιλογές ως εγκυμονούσα είναι αυτές που σχολιάζονται περισσότερο. Κατά γενική ομολογία, μέχρι σήμερα η Meghan Markle, έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες και στιλάτες γυναίκες βασιλικών οικογενειών.

Από τον περασμένο Οκτώβριο που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της και καθώς άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά της, η Δούκισσα του Sussex, δείχνει μια προτίμηση στα φορέματα και όχι τόσο στα παντελόνια ή τις παντελόνες. Οσον αφορά το μήκος, αυτό εξαρτάται από την περίσταση. Αν πρόκειται για κάποιο γκαλά ή βραδινό επίσημο δείπνο, έχει μια προτίμηση στα μακριά φορέματα ενώ σε μια μεσημεριανή εμφάνιση, επιλέγει φορέματα στο ύψος της γάμπας ή λίγο πιο πάνω.

Επίσης, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, αφού ουκ ολίγες φορές, έχει συνδυάσει το ντύσιμό της, με ψηλές μπότες ή πέδιλα.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γεννήσει η Meghan, φημολογείται ότι το πιο πιθανό διάστημα είναι τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις καλύτερες, μέχρι σήμερα, δημόσιες εμφανίσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Photo: Instagram (kensingtonroyal,hrhofsussex)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved